Aperitiv pentru masa de sărbători

Acest aperitiv pentru masa de sărbători este un brăduț bogat în mezeluri, delicios și foarte estetic.
  • Publicat:

În perioada sărbătorilor ne dorim să-i surprindem pe cei dragi cu preparate de tot felul, dar mai ales cu o masă foarte frumos decorată. Alături de prietenii noștri de la Cris-Tim am reușit să pregătim un aperitiv care să îi încânte pe cei dragi, atât vizual, cât și ca gust, dar mai ales este excelent pentru cei mici, care pot ajuta la pregătirea lui și pot petrece timp de calitate cu voi în bucătărie. Acest aperitiv pentru masa de sărbători este un brăduț bogat în mezeluri și foarte estetic.

Brăduț aperitiv, ideal pentru masa de sărbători

Ai nevoie de:

Mod de preparare:

Mini Salamul Săsesc Picant Cris-Tim și cașcavalul se taie cubulețe, iar feliile de Salam Sinaia Cris-Tim se taie pe jumătate, apoi se rulează pentru a forma trandafiri.

Cu ajutorul unor scobitori se fixează ingredientele pe forma din polistiren până se acoperă, iar golurile rămase se acoperă cu mărar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Quesadilla cu Salam și Brânză
Quesadilla cu Salam și Brânză