Servicii medicale integrate în cazul urgențelor medico-chirurgicale la Spitalul Clinic SANADOR

  • Publicat:
  • Actualizat:
Servicii medicale integrate în cazul urgențelor medico-chirurgicale la Spitalul Clinic SANADOR

Urgențele medico-chirurgicale reprezintă unul dintre principalele motive de prezentare la spital, indiferent de vârstă sau sex. Cazurile variază de la urgențe minore, ce necesită îngrijiri minime, până la cazuri în care sunt puse în pericol funcțiile vitale și pacientul necesită imediat o intervenție salvatoare de viață.

În cazurile medicale cu caracter de urgență,  intervenția rapidă a personalului medical competent, aparatura adecvată si diagnosticarea corectă și rapidă poate salva vieți.

Pacienții din București și din țară pot beneficia de îngrijiri medicale de calitate în cadrul Spitalului Clinic SANADOR– singurul spital privat din capitală ce dispune de Compartiment de Primiri Urgențe.

Astfel, pacienții au acces la asistență medicală și transport specializat (flotă proprie de ambulanțe echipate cu defibrilator, monitor, electrocardiograf, pulsoximetru, glucometru, ventilator mecanic, aspirator portabil și fix, injectomat și toate celelalte echipamente medicale prevăzute de regulamentele în vigoare la nivel național).

Compartimentul de Primi Urgențe din cadrul SANADOR are program non-stop

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat din România, pune la dispoziția pacienților din întreaga țară servicii medicale integrate, cele mai noi tehnologii și o echipă medicală cu vastă experiență în orice tip de patologie.

Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic SANADOR are program de funcționare non-stop și întrunește toate condițiile pentru soluționarea rapidă și în siguranță a tuturor urgențelor medicale sau chirurgicale, indiferent care ar fi acestea.

În cadrul CPU funcționează nonstop 21 de linii de gardă, ce includ specialități medico-chirurgicale ce pot acoperi o gamă extinsă de patologii acute. Activitatea din cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe este asigurată de o echipă complexă, ce include medici primari și specialiști, asistente medicale și personal cu înaltă pregătire în medicina de urgență.

În situațiile care pacientul necesită intervenții chirurgicale, acestea pot fi efectuate minim-invaziv, laparoscopic sau cu ajutorul chirurgiei robotice, astfel pacienții ajung să beneficieze de o intervenție sigură, cu puține riscuri asociate și o recuperare mai rapidă. Spitalul Clinic SANADOR deține unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat și o secție performantă de terapie intensivă (adulți și copii) cu 40 de paturi.

Pe lângă acestea, Spitalul Clinic SANADOR, prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, este singurul spital privat din București care acordă tratament de urgență prin tromboliză intravenoasă pacienților ce au suferit un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut, recomandată  în primele 4 ore și jumătate de la debutul simptomelor, în absența contraindicațiilor.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân