Servicii medicale de calitate, pentru întreaga familie!

  • Publicat:
  • Actualizat:
Servicii medicale de calitate, pentru întreaga familie!

Este mai bine să previi decât să tratezi! Starea de sănătate este însoțită și de un sentiment de siguranță, îți dă forță și curaj pentru a duce proiectele la bun sfârșit ori pentru a începe proiecte noi. Adoptarea unui stil de viață echilibrat este esențială pentru sănătate și asigură calitate vieții. Consumarea unei game cât mai variate de alimente, practicarea unui sport, petrecerea timpului cu familia și prietenii sunt metode prin care îți poți păstra corpul și mintea sănătoase. Totodată, realizarea cu regularitate a analizelor medicale uzuale și a controalelor medicale de rutină poate fi un avantaj major în descoperirea din scurt a celor mai multe probleme de sănătate.

Sub deviza: „Sănătatea ca stil de viață”, SANADOR investește constant în cele mai avansate echipamente și tehnologii medicale, dar și în cei mai buni specialiști, pentru a le asigura pacienților accesul la servicii medicale de cea mai bună calitate, la standarde comparabile cu cele din orice centru internațional de excelență.

Echipa medicală cu înaltă pregătire profesională, empatică și dedicată, echipamentele de ultimă generație și condițiile de confort și siguranță pentru desfășurarea actului medical sunt criterii esențiale pentru SANADOR.

La acest standard foarte ridicat de calitate se înscrie și Clinica SANADOR Floreasca, unde pacienții beneficiază de consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, destinate adulților, dar și copiilor, dar și de analize medicale și de investigații imagistice.

Clinica SANADOR Floreasca este dotată cu echipamente de radiologie și imagistică medicală de ultimă generație. Un exemplu este aparatul RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, primul echipament RMN dotat cu senzori BioMatrix adânc încorporați în arhitectura sistemului, cea mai avansată tehnologie pentru examinare RMN la ora actuală.

Printre avantajele acestui aparat se numără timpul de examinare redus, imaginile cu rezoluție ridicată și câmpul magnetic puternic ce permite identificarea celor mai fine leziuni din corp. Pacientul are un confort sporit în timpul examinării, deoarece există posibilitatea detalierii pe segmente fără repoziționare sau reexaminare.

Totodată, acest RMN poate fi folosit pentru examinarea unei largi categorii de pacienți – chiar și persoane cu obezitate extremă, masa aparatului având capacitatea de a susține până la 250 kg.

Printre echipamentele de înaltă performanță din Clinicii SANADOR Floreasca se numără și CT Somatom Definition Edge 128 slice, un aparat cu putere diagnostică foarte mare, cu o rezoluție spațială de până la 0,3 mm. Cu acest computer tomograf se poate efectua o gamă extinsă de tomografii computerizate.

Confortul pacienților și eficientizarea timpului acestora fac parte din prioritățile SANADOR. De aceea, accesul facil și programul extins, inclusiv în zilele de sâmbătă, sunt avantaje pe care Clinica SANADOR Floreasca le oferă pacienților săi.

Clinica este situată în Calea Floreasca nr. 165, în clădirea ONE Tower.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Ce avantaje are examenul RMN 3 Tesla?
Ce avantaje are examenul RMN 3 Tesla?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân