Pregătit de vacanță? Testează-te COVID la prețuri speciale, la SANADOR!

  • Publicat:
  • Actualizat:
Pregătit de vacanță? Testează-te COVID la prețuri speciale, la SANADOR!

Vacanța începe acum! La SANADOR, beneficiezi de prețuri promoționale pentru testarea COVID: 195 de lei pentru testul RT-PCR SARS-CoV-2 și 72 de lei pentru testul antigenic rapid. Pacienții au acces la rezultatul testului RT-PCR online în maximum 24 de ore, cu cod QR și, la cerere, în limba engleză, iar rezultatul pentru testul antigenic rapid poate fi eliberat în maximum 20 de minute, de asemenea cu cod QR și, la cerere, rezultat în limba engleză.

Laboratorul SANADOR este primul și singurul din România acreditat RENAR pentru detecția și determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obținută de la RENAR, organismul național de acreditare, în data de 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, cu privire la calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

Testul RT-PCR pentru SARS-CoV-2

Testarea RT-PCR SARS-CoV-2 constă în identificarea ARN-ului viral prin analizarea produselor patologice (exsudat faringian) utilizând tehnici de biologie moleculară. Testul are sensibilitate crescută (puține rezultate fals negative) și oferă un rezultat cert. Este utilizat, de asemenea, și pentru confirmarea unui rezultat al testului antigenic rapid.

Acest tip de testare este disponibil în oricare din locațiile SANADOR:

  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei nr. 172;
  • Punctul de recoltare SANADOR din Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 29;
  • Clinica SANADOR Buzești;
  • Clinica SANADOR Victoriei corp B.

Recoltările pentru testul RT-PCR SARS-CoV-2 se fac în locațiile SANADOR doar cu programare prin Call Center – 021.9699 non-stop sau prin completarea formularului de programare de pe site-ul SANADOR.

Testele antigenice rapide

Testul antigenic rapid se efectuează în urma recoltării unui exsudat faringian, ca și în cazul testării RT-PCR, urmând ca proba să fie testată cu un reactiv special. Rezultatul este disponibil în maximum 20 de minute de la recoltare.

La SANADOR, pacienții pot efectua acest test la cerere, fie cu programare prin Call Center – 021.9699, disponibil non-stop sau direct prin prezentarea la unul dintre punctele de recoltare COVID, în timpul programului de lucru.

Gamă completă de testări COVID la SANADOR

SANADOR pune la dispoziția pacienților mai multe tipuri de teste pentru identificarea infecției cu SARS-CoV-2 sau a răspunsului organismului la contactul cu virusul:

  • testarea RT-PCR;
  • testele antigenice rapide;
  • identificarea anticorpilor de tip IgM și IgG;
  • dozarea anticorpilor neutralizanți (anti-Spike RBD);
  • screeningul mutațiilor care conferă virusului contagiozitate crescută.

Află mai mult despre testele COVID disponibile la SANADOR.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân