Caută în:

Dr. Carmen Liliana Dinca, medic primar pediatru Sanador: sfaturi importante pentru sănătatea copiilor INTERVIU VIDEO

Unul dintre cele mai importante sfaturi în ceea ce priveşte sănătatea copiilor este respectarea programelor de teste şi analize recomandate la intrarea în colectivitate care includ examenul coproparazitologic, cultura exsudat faringian şi cultura de secreţii nazale, cum sunt cele din pachetul Sanador Baby

Un alt capitol important în ceea ce priveşte sănătatea copiilor este tratarea bolilor de sezon, gripa, virozele şi enterovirozele sezoniere afectând mulţi copii, mai ales dacă aceştia frecventează creşele, grădiniţele sau merg la şcoală.

Medicii recomandă părinţilor să monitorizeze atent starea copiilor şi să-i aducă la un control dacă au febră la mare de 39 care nu răspunde la tratamentele antitermice, dacă se confruntă cu dureri de cap, vărsături şi fotofobie.

Dr. Carmen Liliana Dincă, Medic Primar Pediatru Sanador explică pe larg în interviul video metodele eficiente de prevenire a îmbolnăvirilor la cei mici, dar şi tratamentele indicate în răceală şi gripă. 

 

Citește și:
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Dislipidemia, un factor major de risc în apariţia bolilor cardiovasculare
Analize şi teste utile pentru bebeluşi în sezonul virozelor şi al gripei


Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul SC TITLURI QUALITY S.R.L .