Dr. Carmen Liliana Dincă, medic primar pediatru Sanador: sfaturi importante pentru sănătatea copiilor INTERVIU VIDEO

Dr. Carmen Liliana Dincă, Medic Primar Pediatru Sanador vorbeşte despre metodele eficiente de prevenire a îmbolnăvirilor la cei mici şi despre tratamentele sunt indicate în răceală şi gripă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Unul dintre cele mai importante sfaturi în ceea ce priveşte sănătatea copiilor este respectarea programelor de teste şi analize recomandate la intrarea în colectivitate care includ examenul coproparazitologic, cultura exsudat faringian şi cultura de secreţii nazale, cum sunt cele din pachetul Sanador Baby

Un alt capitol important în ceea ce priveşte sănătatea copiilor este tratarea bolilor de sezon, gripa, virozele şi enterovirozele sezoniere afectând mulţi copii, mai ales dacă aceştia frecventează creşele, grădiniţele sau merg la şcoală.

Medicii recomandă părinţilor să monitorizeze atent starea copiilor şi să-i aducă la un control dacă au febră la mare de 39 care nu răspunde la tratamentele antitermice, dacă se confruntă cu dureri de cap, vărsături şi fotofobie.

Dr. Carmen Liliana Dincă, Medic Primar Pediatru Sanador explică pe larg în interviul video metodele eficiente de prevenire a îmbolnăvirilor la cei mici, dar şi tratamentele indicate în răceală şi gripă. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Carmen Dincă - Medic primar
Dr. Carmen Liliana Dincă este unul dintre medicii primari pediatri din cadrul echipei Sanador din București. Competențe în: nefrologie pediatrică; dializă acută și cronică; ultrasonografie generală Absolventă a Universității de Medicină și farmacie "Gr.T .Popa" din Iași ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic primar
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult