Dr. Carmen Liliana Dincă, medic primar pediatru Sanador: sfaturi importante pentru sănătatea copiilor INTERVIU VIDEO

Dr. Carmen Liliana Dincă, Medic Primar Pediatru Sanador vorbeşte despre metodele eficiente de prevenire a îmbolnăvirilor la cei mici şi despre tratamentele sunt indicate în răceală şi gripă.

Unul dintre cele mai importante sfaturi în ceea ce priveşte sănătatea copiilor este respectarea programelor de teste şi analize recomandate la intrarea în colectivitate care includ examenul coproparazitologic, cultura exsudat faringian şi cultura de secreţii nazale, cum sunt cele din pachetul Sanador Baby

Un alt capitol important în ceea ce priveşte sănătatea copiilor este tratarea bolilor de sezon, gripa, virozele şi enterovirozele sezoniere afectând mulţi copii, mai ales dacă aceştia frecventează creşele, grădiniţele sau merg la şcoală.

Medicii recomandă părinţilor să monitorizeze atent starea copiilor şi să-i aducă la un control dacă au febră la mare de 39 care nu răspunde la tratamentele antitermice, dacă se confruntă cu dureri de cap, vărsături şi fotofobie.

Dr. Carmen Liliana Dincă, Medic Primar Pediatru Sanador explică pe larg în interviul video metodele eficiente de prevenire a îmbolnăvirilor la cei mici, dar şi tratamentele indicate în răceală şi gripă.