Cu abonamentele medicale SANADOR ai acces la peste 1.500 de specialiști și la cele mai avansate tehnologii medicale

  • Publicat:
  • Actualizat:
Cu abonamentele medicale SANADOR ai acces la peste 1.500 de specialiști și la cele mai avansate tehnologii medicale

Experiența ultimilor 2 ani ne-a ajutat să redescoperim (încă o dată) cât de importantă este sănătatea noastră și a celor din jur. Un stil de viață sănătos și efectuarea cu regularitate a unor analize medicale și screeninguri specifice vârstei, sexului și istoricului medical și familial ajută la prevenția, depistarea incipientă și tratarea cu succes a unei game extinse de probleme de sănătate.

Abonamentele medicale SANADOR pun accent pe prevenție, calitate și tratamentul prompt al afecțiunilor. Se adresează atât adulților, cât și copiilor, și pot fi personalizate în funcție de bugetul și necesitățile fiecărui pacient.

Alege să ai grijă de sănătatea ta cu ajutorul specialiștilor de la SANADOR și ai acces la:

  • Asistență medicală non-stop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul privat. La SANADOR pot fi tratate urgențe medicale și chirurgicale, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografii de orice tip), analize medicale, dar și consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gardă disponibile non-stop. SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.
  • Servicii medicale de înaltă performanță, în toate locațiile SANADOR, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici foarte bine pregătiți, cu rezultate de succes și experiență vastă.
  • Investigații diagnostice și tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație.
  • Discounturi pentru spitalizare și intervenții efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.
  • Soluții personalizate și suport oferite de consilierul dedicat.
  • Promptitudine: fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil și oferă acces în toate clinicile SANADOR.
  • Un centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice pentru a beneficia de călătorii sigure din punct de vedere medical.

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil non-stop, sau accesează pagina de aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Abordarea modernă a bolilor hepatice
Abordarea modernă a bolilor hepatice
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”