Black Friday 2022 la SANADOR. Reducere de 10% la abonamente medicale

  • Publicat:
  • Actualizat:
Black Friday 2022 la SANADOR. Reducere de 10% la abonamente medicale

De Black Friday, dă startul unui an fără griji! Cu 10% reducere la abonamentele medicale de la SANADOR pentru persoane fizice!

Black Friday 2022 la SANADOR! În perioada 11 – 23 noiembrie 2022, ai 10% reducere la orice abonament medical pentru persoane fizice, adulți și copii.

Abonamentele medicale SANADOR te ajută să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi. Puteți astfel conta pe sprijinul și dăruirea unei echipe medicale cu înaltă pregătire profesională și pe echipamente de diagnostic și tratament de ultimă generație.

La SANADOR ai parte de servicii medicale la cele mai înalte standarde și acces la peste 1.500 de medici specialiști de top.

Cu ajutorul abonamentului medical beneficiezi de asistență medicală 24/24H prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe.

Vei avea parte de reduceri acordate pentru spitalizare și intervenții efectuate în cadrul Spitalului Clinic SANADOR și în cadrul Centrului Oncologic SANADOR.

Fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil. Nu există restricții de programări pentru abonați și nici locuri special create pentru alocarea serviciilor incluse în abonamentele medicale.

Află mai multe despre abonamentele medicale pentru persoane fizice de la SANADOR aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân