Black Friday 2022 la SANADOR. Reducere de 10% la abonamente medicale

10.11.2022
Black Friday 2022 la SANADOR. Reducere de 10% la abonamente medicale

De Black Friday, dă startul unui an fără griji! Cu 10% reducere la abonamentele medicale de la SANADOR pentru persoane fizice!

Black Friday 2022 la SANADOR! În perioada 11 – 23 noiembrie 2022, ai 10% reducere la orice abonament medical pentru persoane fizice, adulți și copii.

Abonamentele medicale SANADOR te ajută să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi. Puteți astfel conta pe sprijinul și dăruirea unei echipe medicale cu înaltă pregătire profesională și pe echipamente de diagnostic și tratament de ultimă generație.

La SANADOR ai parte de servicii medicale la cele mai înalte standarde și acces la peste 1.500 de medici specialiști de top.

Cu ajutorul abonamentului medical beneficiezi de asistență medicală 24/24H prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe.

Vei avea parte de reduceri acordate pentru spitalizare și intervenții efectuate în cadrul Spitalului Clinic SANADOR și în cadrul Centrului Oncologic SANADOR.

Fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil. Nu există restricții de programări pentru abonați și nici locuri special create pentru alocarea serviciilor incluse în abonamentele medicale.

Află mai multe despre abonamentele medicale pentru persoane fizice de la SANADOR aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Acneea juvenilă: cum se îngrijește corect pielea cu acnee
Recomandări: