ZETA, IUBITA LUI ZORRO

Desi nascuta in Tara Galilor, Catherine Zeta-Jones insufla o pasiune si o pofta de viata demne de o femeie latino. Tocmai datorita acestor calitati a fost distribuita in 1998 in „Masca lui Zorro” – film care a facut-o celebra la Hollywoo
  • Publicat:
ZETA, IUBITA LUI ZORRO
ZETA, IUBITA LUI ZORRO

Catherine Zeta-JonesInainte de „Masca lui Zorro”, Catherine Zeta-Jones avea deja opt ani de cariera in showbiz si era cunoscuta in Marea Britanie datorita unor seriale si filme de televiziune. A fost insa nevoie de rolul focoasei Elena si de dansul acela fierbinte alaturi de Antonio Banderas (care, cunoscut in Spania, isi incerca si el norocul la Hollywood) pentru ca presa si publicul sa o descopere si sa o ridice la rangul de vedeta. Succesul filmului este cumva legat si de viata ei sentimentala, caci Michael Douglas s-a indragostit de ea si a inceput sa o curteze dupa ce a vazut-o in „Masca lui Zorro”. Actrita sustine ca s-a comportat ca o adevarata galeza cuminte si nu l-a lasat sa o sarute timp de noua luni, dar ca, in final, a cedat avansurilor sale de gentleman. Cei doi, nascuti amandoi pe 25 septembrie, dar la 25 de ani diferenta (el in 1944, ea in 1969), s-au casatorit pe 18 noiembrie 2000, la Plaza Hotel, in New York. Cu doar trei luni inainte de nunta, s-a nascut primul copil al cuplului, Dylan Michael, care, din aprilie 2003, are si o surioara, Carys.

Un model pentru femei

Spre deosebire de femei precum Angelina Jolie, de exemplu, langa care nimeni nu si-ar lasa sotul nesupravegheat nici zece secunde, Catherine Zeta-Jones pare foarte pamanteana si inspira incredere. Cu formele ei generoase si atitudinea ei fara fite, Zeta-Jones este votata in mod constant, mai ales in Marea Britanie, in topurile cu vedetele cele mai sanatoase sau frumoase. Actrita vorbeste in toate interviurile sale despre cat de mult inseamna familia in viata ei si ca prefera oricand o dupa-amiaza alaturi de Dylan si Carys unor petreceri sofisticate la Hollywood. De cate ori are ocazia, vedeta pomeneste de pasiunea ei pentru gradinarit, pentru crosetat sau chiar pentru jocul de bingo.

Daca avea cineva vreun dubiu, Catherine Zeta-Jones castiga foarte bine. Pentru „Trafic” (2000), a primit un salariu de 3 milioane de dolari, pentru „Chicago” (2002), filmul care i-a adus un Oscar pentru rol secundar, a primit 8 milioane, dar pentru recentul „Legenda lui Zorro” a primit 10 milioane de dolari. In plus, in 2000, cand revista britanica „Hello!” a publicat poze de la nunta lui Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas fara acordul mirilor, cei doi au intentat proces in instanta, castigand in 2004 – 27,7 milioane de dolari din partea revistei. Actrita primeste, de asemenea, sume considerabile din contractele pe care le are cu Elizabeth Arden (8 milioane pentru patru ani) si cu T-Mobile (20 de milioane pentru patru ani).

Secretele frumusetii

Pentru a-si mentine silueta, astazi Zeta-Jones declara ca nu se mai atinge de carbohidrati dupa cinci seara si incearca sa se tina departe de cartofii prajiti si de mancarurile grase. Nu se atinge de fast food si nu le da nici copiilor ei. In plus, a renuntat si la vinul rosu, pe care il bea de obicei. Pentru a ramane in forma, prefera sa danseze decat sa se duca la sala, unde se plictiseste. In mod constant, Catherine este clienta centrului de frumusete Lulur Spa din Beverly West Hills (lulur este un ritual regal din Insula Java, Indonezia), unde se foloseste orezul pentru exfoliere, iaurt pentru calmare si ulei de iasomie pentru masaj.

Un Oscar pentru Catherine

In aprilie 2003, Catherine Zeta-Jones (care in tinerete s-a antrenat ca dansatoare profesionista si care a avut in 1995 un cantec in topurile britanice) traia cel mai important moment al intregii sale cariere si primea Oscarul pentru actrita in rol secundar. Distinctia ii era oferita pentru rolul Velma Kelly din muzicalul „Chicago”. Catherine, care mai avea doua saptamani pana sa o nasca pe fetita ei, Carys, nu numai ca a rezistat celor patru ore ale ceremoniei Oscar, dar a si cantat pe scena, in direct, alaturi de Queen Latifah, cantecul „I Move On”, din coloana sonora de la „Chicago”. Este adevarat, in tot acest timp, in culise se afla o echipa medicala gata sa intervina.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
UN SPANAC NUMIT DORINTA
UN SPANAC NUMIT DORINTA
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân