Vedetele fac plajă la înălţime!

Un ocean perfect albastru, o plajă superbă, soare! Ce poate fi mai frumos? Pentru o parte dintre staruri mai frumos este şi bronzul obţinut la înălţime. Se alege un loc situat la cel puţin 2.000 de metri altitudine, un resort de 5 stele plus şi o armată de angajaţi. Şi iată vacanţa perfectă!
10.08.2015

Un ocean perfect albastru, o plajă superbă, soare! Ce poate fi mai frumos?

Pentru o parte dintre staruri mai frumos este şi bronzul obţinut la înălţime.

Se alege un loc situat la cel puţin 2.000 de metri altitudine, un resort de 5 stele plus şi o armată de angajaţi.

Şi iată vacanţa perfectă!


Beyonce are o culoare perfectă şi orice plajă de pe această planetă îi oferă bronzul ideal. Dar pentru că a fost pe toate plajele din SUA, din Cuba, din Mexic, din insulele exotice ale Oceanului Atlantic, parcă puţină variaţie nu strică. Vedeta merge anul acesta în Peru, la un resort situat la înălţime şi se va bronza lângă piscină. ‘’Soarele de munte e mai puternic, dar nu mă sperie. Muntele îmi dă o linişte pe care nu mi-o oferă oceanul şi chiar am nevoie de aceasta, după o perioadă mai încărcată din viaţa mea’’, povesteşte vedeta.

Rita Ora este şi ea încântată de înălţime. Alege munţii din Statele Unite şi se va bronză în… drumeţii. ‘’Mi se par relaxante, mi se pare că după o astfel de vacanţă vii mai în formă decât niciodată. şi nici nu mai trebuie să mă duc toată ziua la sala de sport. Am soare şi sală la pachet, la înălţime’’, crede ea.

Pagina 1 din 2
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine