Vedetele au medici personali…cu salarii fabuloase!

Prietenul la nevoie se cunoaşte. Vă înşelaţi. În cazul vedetelor, medicul la nevoie de cunoaşte. Pentru orice durere de burtă, pentru orice supărare, starurile îşi cheamă imediat specialiştii în care au cea mai mare încredere. Bineînţeles, încrederea se plăteşte regeşte. Iar medicii devin la rândul lor staruri.
  • Publicat:
Vedetele au medici personali...cu salarii fabuloase!

Prietenul la nevoie se cunoaşte. Vă înşelaţi.

În cazul vedetelor, medicul la nevoie de cunoaşte.

Pentru orice durere de burtă, pentru orice supărare, starurile îşi cheamă imediat specialiştii în care au cea mai mare încredere.

Bineînţeles, încrederea se plăteşte regeşte. Iar medicii devin la rândul lor staruri.

Cine e cel mai cunoscut medic personal din istoria omenirii? Cum cine? Conrad Murray care, în ziua fatidică 25 iunie 2009, se afla în casa megastarului Michael Jackson.

Conray Murray a spus medicilor legişti şi apoi procurorilor că l-a găsit pe Michael Jackson în camera lui, fără suflare, cu puls extrem de slab. I-a administrat un medicament de urgenţă, apoi a chemat ambulanţa.

Michael Jackson a primit ajutorul paramedicilor şi apoi şi-a dat ultima suflare la Ronald Reagan UCLA Medical Center. Superstarul avea 51 de ani. Medicul personal a stat doi ani în închisoare. Aceasta este povestea tristă a unui star şi a medicului său personal.

Însă aproape toate celebrităţile au o poveste personală cu un medic de medicină generală, cu un psihiatru sau un psiholog. Aproape că stă scris în fişa postului unui star să aibă medic personal de medicină generală, medic specialist psihiatru, psiholog.

Britney Spears a cunoscut la o vârstă fragedă succesul şi tot de atunci problemele se ţin lanţ de ea. Mama a fost cea care i-a angajat primul psiholog şi tot mama a dus-o de mânuţă la psihiatru pentru că celebra fiică se confrunta cu o formă severă de depresie, care nu putea fi vindecată decât cu ajutorul medicamentelor.

De la acel moment, Britney are un psiholog permanent la dispoziţie, plătit lunar cu 30.000 de dolari. Şi pentru că nici problemele fizice nu au ocolit-o de-a lungul timpul, are o relaţie apropiată cu medicul generalist care o cunoaşte de când numără doar 18 anişori. Acesta îi dă o factură mai cuminţică, de doar 7000 de dolari lunar.

Dar Britney are asistenţă tot timpul, 24 de ore din 24. Spre exemplu, medicul nu are voie să îşi închidă telefonul, iar când pleacă în vacanţă, în afara localităţii, trebuie să anunţe clientul VIP cu 3 zile înainte şi să ofere o alternativă medicală. Mai exact, un alt medic dispus să aibă în permanenţă telefonul deschis pentru orice durere de burtă a vedetei Britney Spears.

Charlie Sheen a avut atâtea probleme cu drogurile încât în prezent are la dispoziţie un psihiatru plătit cu 30.000 de dolari lunar. Dependenţa de droguri ca oricare altă formă de dependenţă înseamnă boală psihică.

A durat însă multă vreme până când vedeta a admis faptul că drogurile nu sunt doar un stil de viaţă, ci expresia unei boli psihiatrice.

Justin Bieber este şi el adeptul medicului personal. Mama este cea care l-a găsit, mai ales după ce fiul, îmbătat de succesul care a venit la o vârstă extrem de tânără, a avut atacuri de panică repetate. A fost momentul în care mama sa s-a simţit îndreptăţită să îi angajeze copilului un psihoterapeut care să îi fie alături zilnic. Este plătit cu 20.000 de dolari lunar.

Madonna are medic personal de o viaţă, mai exact medici personali. Pentru fiecare specialitate medicală, are la cine să apeleze la orice oră din zi şi din noapte şi nu doar pentru că este Madonna, ci pentru că plăteşte sume mari lunar, doar ca să aibă parte de tratament de specialitate indiferent de ora din zi şi din noapte. Spre exemplu, ortopedului care o ajută să nu ajungă la osteoporoză îi plăteşte 20.000 de dolari lunar. Dar la nivelul de activitate fizică pe care îl desfăşoară supervedeta, respectivul specialist nu are mare lucru de făcut.

Mike Tyson este şi el fanul ajutoarelor personale ultraspecializate şi intră în clubul celor care au un psihiatru personal pentru suma de 20.000 de dolari lunar.

Snoop Dogg nu pare extrem de interesat de starea lui de sănătate. Doar nu pare pentru că de fapt, are la dispoziţie medic psihiatru, medic cardiolog, medic internist, medic gastroenterolog la orice oră din zi. Iar facturile, cumulate, depăşesc 50.000 de dolari lunar.

Autor: Ioana Georgescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân