Vedetele au renunțat la haine și inhibiții după evenimentul Met Gala. Cum și-au făcut starurile apariția la petrecerea de după eveniment

  • Publicat:

Dacă pe covorul roșu vedetele au păstrat un aer decent în memoria regretatului creator de modă Karl Lagerfeld, la petrecerea de după eveniment lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel. Multe dintre divele de peste hotare și-au făcut apariția în ținute incendiare!

Ținutele celebrităților la after party-ul evenimentului MET GALA

Vedetele și-au dat din nou întâlnire la petrecerea exclusivistă de după evenimentul Met Gala. Fără îndoială, acestea au atras privirile tuturor. Iată câteva dintre cele mai năucitoare apariții!

Kendall Jenner

Kendall Jenner a fost printre primele vedete care au ajuns la petrecere și nu oricum! Ci într-o ținută cu totul inedită. Aceasta a ales să poarte un outfit îndrăzneț, lăsându-și lenjeria intimă la vedere, dar și trupul parcă sculptat.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a avut și ea un look la fel de demențial, într-o rochie complet transparentă, cu tocuri înalte și bijuterii impunătoare. Aceasta a defilat cu posteriorul la vedere și complet fără de inhibiții!

Jennifer Lopez

Suprinzător, într-o notă complet discordantă, Jennifer Lopez și-a făcut apariția mult mai „acoperită” ca de obicei. Aceasta a purtat o ținute deux-piece, cu tocuri înalte și sacou elegant purtat discret pe umeri.

Dua Lipa

Dua Lipa a impresionat atât la eveniment, cât și la petrecerea de după acesta. Vedeta și-a afișat abdomenul tonifiat într-un top minuscul și colanți scurți, în completarea întregii ținute venind cu accesorii impozante. Mai mult, artista a purtat și mănuși din piele, ochelari de soare și dresuri negre.

Rita Ora

Rita Ora nu a fost nici ea mai prejos, etalându-și corpul atent lucrat la sală în toată splendoarea. Aceasta a purtat un compleu format din bustieră și chilot cu talie înalta, dresuri și tocuri amețitoare. De asemenea, artista a purtat neglijent o blană pe umeri, completând întregul look cu lanțuri și perle, mănuși din piele și ochelari supradimensionați.

Citește și: Cele mai spectaculoase ținute din cadrul MET GALA 2023. Vedetele i-au adus un omagiu regretatului creator de modă Karl Lagerfeld

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân