Cele mai spectaculoase ținute din cadrul MET GALA 2023. Vedetele i-au adus un omagiu regretatului creator de modă Karl Lagerfeld

  • Publicat:

Met Gala a avut loc pe 1 mai, în incinta Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Celebrități precum Rihanna, Salma Hayek sau Penelope Cruz au atras toate privirile prin ținutele lor extravagante. Iată care au fost cele mai comentate apariții!

Met Gala 2023. TOP ținute purtate de celebrități la cel mai așteptat eveniment din industria modei

Tema ediției din acest an a Met Gala a fost „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” și a avut ca scop omagierea regretatului desginer vestimentar. Marea majoritate a invitaților au ales ținute b/a, paleta cromatică preferată de Lagerfeld. Nu au lipsit nici accesoriile Chanel, celebra casă de modă de lux cu care creatorul de modă german a colaborat din 1983 și până în 2019, atunci când a decedat.

Dua Lipa

Dua Lipa a ales să poarte o rochie Chanel Haute Couture din 1991, o adevărată bijuterie creată de regretatul designer. Acest look iconic a fost purtat și de Claudia Shiffer, muza lui Lagerfeld ani la rând.

Artista a reușit prin ținuta sa să îi aducă un real omagiu designerului și să pună în evidență eleganța și noblețea creației într-un mod cu totul și cu totul inedit.

Lily Collins

Lily Collins a purtat o rochie purtând semnătura Vera Wang, având numele lui Karl Lagerfeld cusut pe trena imensă. Actrița și-a completat look-ul cu bijuterii impunătoare de la Cartier.

Margot Robbie

Îndrăgită actrița, ambasadoare a mărcii Chanel, și-a făcut apariția la eveniment purtând o rochie din mătase neagră din colecția Haute Couture SS 1993. În completarea ținutei a venit cu accesorii ce au purtat și ele semnătura brandului.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a strălucit și ea evenimentul anului purtând o rochie deosebit de elegantă creată de Ralph Lauren, cu spatele gol, trenă și voaletă. Artista nu a impresionat doar prin creația spectaculoasă, dar și prin felul extraordinar în care aceasta arată la 53 de ani.

Anne Hathaway

Anne Hathaway a avut o apariție răvășitoare la eveniment, alegând o creație Versace. Rochia purtată de actrița a fost realizată din tweed în stilul ambelor case, Chanel și Versace, prinsă atent în ace de siguranță și completată cu accesorii în acord cu întreaga ținută.

Rihanna

Lookul spectaculos al Rihannei a fost compus dintr-o jachetă pe care au fost cusute zeci de camelii, floarea preferată a lui Coco Chanel, pe care Lagerfeld a păstrat-o în toate colecțiile, și o rochie albă lungă, cu o trenă impresionantă, element cu care artista ne-a obișnuit deja la evenimentele de tip Met Gala.

Penelope Cruz

Penelope Cruz a sosit la eveniment într-o creație superbă Chanel aleasă de însăși Anna Wintour. Rochia de bal a reprezentat o alegere excelentă pentru omagierea marelui creator.

Salma Hayek

Salma Hayek a avut o apariție extrem de elegantă într-o rochie purtând semnătura Gucci, de culoare roșie. Ținuta a fost completată de o bustieră din latex, prevăzută cu două rânduri de volane din tule și perle ce i-au acoperit brațele.

Citește și: 5 vedete internaționale care s-au îndrăgostit nebunește de fanii lor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân