Vedete de peste hotare care suferă de ADHD

  • Publicat:

Deficitul de atenție combinat cu hiperactivitateq este una dintre problemele cele mai îngrijorătoare atunci când devii părinte. Deși dificil de diagnosticat, acesta nu este incompatibil cu succesul! Iată 5 celebrități de peste hotare care au avut și au învins sindromul ADHD.

5 vedete internaționale cu ADHD

Jim Carrey

Îndrăgitul actor, cunoscut în toată lumea, a povestit că și-a început cariera de comediant, încă din copilărie, tocmai din cauza acestui deficit de atenție cu care a fost diagnosticat. Și pentru că era mereu hiperactiv sau „în acțiune” cum s-ar spune, Carrey a fost mult timp clovnul școlii.

Paris Hilton

Una dintre cele mai bogate moștenitoare ale planetei, Paris Hilton, ia medicamente în fiecare zi pentru a-și ține în frâu tulburarea de comportament pe care o are. Blondina, care a fost implicată în numeroase scandaluri de-a lungul anilor, a fost diagnosticată cu acest deficit la vârstă de 12 ani.

Citește și: Copii neatenţi şi agitaţi? Ar putea suferi de ADHD! Există soluţii!

Britney Spears

Artista a avut parte de o copilărie zbuciumată și o tinerețe tumultoasă, trecând pragul spre maturitate cu scandaluri cu tatăl sau, războaie pentru custodia copiilor și multe relații eșuate. Toate capătă un sens, având în vedere că Spears a fost diagnosticată încă din copilărie cu ADHD, tulburare comportamentală care continuă să ii dea viața peste și acum.

Justin Timberlake

Știm cu toții, este unul dintre cei mai buni artiști de pe planetă și are în portofoliu nu mai puțin de zece premii Grammy. Însă, puțini știu că Timberlake suferă și el de ADHD și că a fost diagnosticat încă de pe vremea în care era doar un copil. Cu toate acestea, Timberlake a reușit să devină unul dintre cei mai mari artiști ai zilelor noastre.

Adam Levine

Lierul muzical al trupei Marron 5 a recunoscut că este un adult cu ADHD în campania internațională „Own IT”, campanie online și offline, care vine în sprijinul copiilor și adulților cu ADHD prin consiliere și tratare.

Citește și: Dr. Mihai Zamfir: Ai ”capul în nori” tot timpul? Vezi ce simptome are ADHD la vârstă adultă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”