Vedete care aşteaptă venirea berzei! GALERIE FOTO

Anul 2015 stă sub semnul scutecelor pentru multe dintre celebrităţile de peste Ocean.

Anul 2015 stă sub semnul scutecelor pentru multe dintre celebrităţile de peste Ocean.

Multe dintre ele vor avea parte de această experienţă memorabilă pentru prima dată în viaţă.

Aflaţi mai jos care sunt cuplurile celebre ce vor deveni părinţi în 2015.

Jessica Biel şi Justin Timberlake sunt în culmea fericirii. După multe încercări nereuşite, Jessica a apelat la serviciile unei clinici de fertilizare şi astfel a reuşit să rămână însărcinată. Însă fanii au fost ţinuţi în suspans până la confirmarea oficială a sarcinii, care a fost anunţată cu prilejul zilei de naştere a lui Justin. Artistul a postat pe Instagram o fotografie în care pupa burtica de gravidă a iubitei sale. ”Mulţumesc tuturor pentru urările de ziua mea. Anul acesta voi avea parte de cel mai frumos cadou din viaţa mea, abia aştept!” este mesajul care a însoţit poza.

Şi Ashlee Simpson aşteaptă venirea pe lume a unei noi vieţi. Veştile bune vin la doar cinci luni de la oficializarea relaţiei cu Evan Ross, actor, cântăreţ şi fiu al celebrei Diana Ross. Ashlee mai are un băieţel de şase ani dintr-o relaţie anterioară cu Pete Wentz.

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Laura Teodoru: Îmi doresc 4 sau 5 copii
Laura Teodoru: Îmi doresc 4 sau 5 copii
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată