Vedetă de televiziune, moartă după o luptă cumplită cu o formă agresivă de cancer. Avea doar 35 de ani

  • Publicat:
Vedetă de televiziune, moartă după o luptă cumplită cu o formă agresivă de cancer. Avea doar 35 de ani
sursa foto: Instagram

Vedetă de televiziune din Marea Britanie, moartă după o luptă cumplită cu o formă foarte agresivă de cancer. Maddy Anholt avea doar 35 de ani.

Actriță, scriitoare și persoană implicată în strângeri de fonduri și opere de caritate, tânăra englezoaică a ținut secret până în ultima clipă că suferă de o formă agresivă de cancer cerebral. Cumplitul diagnostic l-a primit anul trecut, la scurt timp după ce devenise mămica unei fetițe care a primit numele Opal. A suferit o intervenție chirurgicală și a urmat un tratament complex, însă toate eforturile medicilor au fost în zadar.

„Cu durere în suflet anunțăm dispariția prematură a lui Maddy Anholt, iubita noastră fiică, soră, prietenă, soție și mamă care ne-a părăsit miercuri, 13 septembrie, la vârsta de 35 de ani. Probabil ați aflat că, la scurt timp după ce a devenit mamă, a fost diagnosticată cu o formă rară și foarte agresivă de cancer cerebral. A îndurat o operație și a urmat, cu grație și curaj, tratamentul prescris de medici. În tot acest timp familia și iubitul ei soț, Ben, i-au fost alături. Ultimele săptămâni de viață le-a petrecut în casa părinților ei, fiind înconjurată de natură, liniște și multă iubire”, a fost mesajul familiei publicat pe pagina de GoFundMe. În doar câteva ore după anunțul decesului, în cont s-au strâns peste 6.000 de lire sterline.

„Maddy a reușit atâtea în scurta ei viață. A alergat la maratoane, a scris cărți, a susținut prezentări și discursuri motivaționale, a fost actriță și s-a implicat în diverse campanii și strângeri de fonduri. Cartea ei de debut a fost publicată în 2022, iar prima sa operă de ficțiune va apărea în curând pe piață”, este continuarea mesajului.

Familia lui Maddy Anholt, celebră datorită aparițiilor sale în sitcomuri difuzate de BBC, ITV și Channel 4, le-a cerut apropiaților și celor care au apreciat-o să nu trimită flori, ci să facă donații în contul de pe GoFundMe, bani de care va beneficia micuța Opal, fetița de doar un an care a rămas fără mămica ei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân