Un norvegian face caritate pentru Romania

O banca daneza, clientii si colegii norvegianului Christian Hillkirk au pornit un concurs in urma caruia spera sa stranga 65.000 de euro pentru ai ajuta pe copii de la "Casa Sperantei" din Romania.
  • Publicat:
Un norvegian face caritate pentru Romania
Un norvegian face caritate pentru Romania

Un norvegian care lucreaza la o banca daneza din Londra, strange bani pentru o fundatie de caritate din Romania, numita Hospice “Casa Sperantei”, printr-o cursa la Polul Sud, care va avea loc in decembrie 2008. Scopul expeditiei este strangerea de fonduri pentru Hospice, amplasament ce ofera ingrijire copiilor si adultilor cu boli incurabile din Brasov si Bucuresti.

Christian Hillkirk, in varsta de 47 ani, se afla acum in Romania pentru a se documenta cu privire la proiectele Hospice din Brasov si Bucuresti, apoi se va intoarce in Marea Britanie pentru a continua antrenamentele pregatitoare pentru cea mai dura si provocatoare cursa de pe intreaga planeta.

Aceasta implica 6 echipe formate din cate 3 persoane care vor parcurge pe schiuri distanta de 440 mile, prin traversarea celor mai inaccesibile tinuturi de pe Terra. In astfel de zone temperaturile ajung pana la -70º C, iar viteza vantului poate depasi 180 mile/ora. Cursa va dura aproximativ 30 zile.

Christian este sponsorizat de o banca daneza, clienti, colegi si oricine doreste sa-l ajute. El spera sa stranga suma de 65.000 euro pentru a ajuta Hospice “Casa Sperantei”, care ingrijeste copii si adulti cu boli incurabile din Brasov si Bucuresti.

Hospice-ul trece acum prin dificultati financiare datorate concurentei create prin cresterea semnificativa a salariilor din sistemul public de sanatate din Romania, precum si a crizei financiare mondiale.

Parcursul cursei va fi transmis prin canale de stiri online, diverse televiziuni si ziare, iar informatiile sunt disponibile si pe un website dedicat acestei curse, unde se pot face si sponsorizari online. Echipa din care face parte Christian este C2G (Danske Bank).

Site-ul dedicat cursei este: www.justgiving.com/chritiansouthpole

Puteti urmari cursa si pe: www.amundsenomega3southpolerace.com

Citeste si Miliarde din bunatate
                  780.000 Euro pentru spitalul Marie Curie
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mariah Carey a confirmat: e gravida!
Mariah Carey a confirmat: e gravida!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân