Mariah Carey a confirmat: e gravida!

Inca din septembrie, presa mondena a tot speculat ca diva este insarcinata cu primul ei copil, insa acum chiar ea a confirmat acest lucru.
18.11.2008
Mariah Carey a confirmat: e gravida!
Mariah Carey a confirmat: e gravida!

Inca din septembrie, presa mondena a tot speculat ca diva este insarcinata cu primul ei copil, insa acum chiar ea a confirmat acest lucru. Cantareata n-a mai aparut pe plaja in bikini si si-a tinut mana pe burtica mai tot timpul.

Mariah Carey si-a dorit foarte mult acest bebelus. "De fapt, scopul casatoriei este procreerea, nu?!" a declarat ea, in repetate randuri.

Intotdeauna artista a fost mai rotunjoara la corp, dar, in ultima vreme, formele ei o luasera razna. Acesta a fost si motivul pentru care zvonurile unei posibile sarcini s-au raspandit, iar paparazzi s-au dat de ceasul mortii sa obtina primele cadre cu burtica cantaretei.

Si, se pare, ca truda lor a dat roade. Aflata in vacanta cu sotul ei, Nick Canon, in Mexic, solista n-a mai aparut in costum de baie, ci doar acoperita cu o rochie lunga si larga. Iar atunci cand si-a dat seama ca este fotografiata, artista si-a trimis sotul sa goneasca intrusii, protejandu-si in acelasi timp burtica.

Mariah si Nick au facut sex pentru prima oara de-abia dupa ce s-au casatorit!

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Adela Popescu nu are voie sa se marite
Adela Popescu nu are voie sa se marite
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea