Trucurile lui Taylor Swift pentru o siluetă fabuloasă. Ce alimente preferă vedeta

  • Publicat:

Taylor Swift ar putea să aibă cel mai bun an din viața ei. Este într-un turneu mondial extrem de popular, a câștigat două premii Grammy și a lansat al 11-lea ei album de studio, ”The Tortured Poets Department”.

Deși vedeta nu prea vorbește despre dieta ei, a împărtășit câteva detalii despre rutinele ei de sănătate și wellness care o mențin pe drumul cel bun și o fac să se simtă în formă. 

Deci, ce îi place lui Taylor Swift să mănânce? Iată tot ce a spus (și sugerat) despre unele dintre mâncărurile ei preferate în ultimii ani.

Taylor Swift abordează mâncatul într-un mod echilibrat

Deși nu a împărtășit prea multe despre dieta ei în ultimii ani, a spus pentru WebMD că încearcă să mănânce „mai lejer”, dar nu se privează de nimic.

„În timpul săptămânii, încerc să mănânc sănătos, așa că asta înseamnă salate, iaurt și sandvișuri,” a spus ea. „Nu renunț niciodată la ceea ce iubesc. Încerc să mănânc mai ușor, dar nu este nimic prea strict sau nebunesc. Știm ce este bine pentru noi, mulțumită bunului simț.”

Taylor Swift este super pasionată de gătit

Taylor a vorbit des despre pasiunea ei pentru gătit, iar fanii știu că face prăjituri și produse de patiserie extrem de delicioase. De exemplu, recent a făcut rulouri cu scorțișoară pentru iubitul ei, Travis Kelce, înainte de unul dintre meciurile lui din.

„Taylor este atât de drăguță,” a spus prietenul lui Travis, Bernie Kosar, în emisiunea Tobin and Leroy Show pe 560 WQAM. „A făcut rulouri cu scorțișoară pentru Travis pentru masa de dinaintea meciului.”

În 2020, ea a și pus pe Instagram o fotografie cu niște rulouri cu scorțișoară care arătau delicios. Taylor a adus, de asemenea, un chec cu dovleac făcut de ea la ședința foto pentru titlul de „Person of the Year” acordat de Time, conform fotografilor Inez & Vinoodh. „Vine la studio cu un chec de dovleac făcut acasă – te iubim, Taylor! Pupici,” au scris aceștia pe Instagram. 

Îi place să gătească pentru prieteni

Coautorul pieselor ei, Aaron Dessner, a spus pentru People că vedeta adoră să gătească. „Am petrecut mult timp cu ea și nu am văzut niciodată pe cineva să o servească,” a spus el. „Când am stat la casa ei, Taylor gătea ea însăși micul dejun și cina pentru toată lumea. Este cu adevărat o persoană foarte simplă și muncitoare.”

Cafeaua este băutura ei preferată, dar are grijă să fie mereu hidratată

Taylor a dezvăluit acest mic detaliu într-un interviu pentru Vogue. Se pare că băutura cu cofeină încă ocupă un loc special în inima ei, cu atât mai mult cu cât, în 2021, s-a asociat cu Starbucks pentru a pune băutura ei preferată, un Grande Caramel Nonfat Latte, pe meniul lor, conform Food & Wine. Dar Taylor se asigură, de asemenea, că se hidratează toată ziua, în fiecare zi. „Am atât de multă apă în cabina mea pentru că beau, cum ar fi, zece sticle de apă pe zi,” a spus ea pentru Bon Appétit. „Beau atât de multă apă încât prietenii mei mă numesc extraterestră.”

A renunțat la alcool în timpul turneului său

Spectacolele din turneul Eras al lui Taylor Swift nu sunt o glumă, de obicei durează trei ore și implică o mulțime de coregrafii și piese. Pentru a-și pregăti corpul pentru toate aceste reprezentații, Taylor a spus pentru Time că a renunțat la băut.

Totuși artista părea să se bucure de un cocktail (poate un martini cu espresso) la petrecerea ei de aniversare din acest an, așa că se pare că încă mai gustă ocazional o băutură alcoolică.

Sursă foto: Profimedia

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift, campioană la capitolul vânzări de discuri!

Sursă: womenshealthmag.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc