TOP 5 vedete internaționale care au avut probleme de vorbire și care și-au depășit acest deficit

  • Publicat:
  • Actualizat:

Știai că unele dintre vedetele tale preferate au avut impedimentele de vorbire în copilărie? Iată câteva exemple!

5 vedete care s-au confruntat cu dificultăți în vorbire

Nicole Kidman

Nicole Kidman a suferit de bâlbâiala în copilărie și, în cele din urmă, și-a învins acest defect prin muncă, exercițiu zilnic și dicție.

„Când eram mică eram atât de încântată să vorbesc, să pot scoate cuvintele pe gură și nu puteam să le scot. Îmi amintesc doar că toată lumea îmi spunea mereu: Liniștește-te, gândește-te la ce vei spune”, a mărturisit pentru Newsweek

Emily Blunt

Actrița Emily Blunt a suferit cumplit din cauza deficienței în vorbire pe care a avut-o în copilărie. Aceasta a declarat: În copilărie am avut o problemă gravă de bâlbâială. A fost frustrant. Părinții mei m-au dus la antrenori de vorbire și de relaxare. Nu a funcționat”.

Ceea ce a funcționat însă a fost să rostească replicile cu diferite accente. Fapt ce a ajutat-o să își corecteze bâlbâiala fără a-și da seama.

Citește și: Emily Blunt: actoria a scăpat-o de bâlbâială

Bruce Willis

Un alt actor consacrat care s-a confruntat cu dificultăți în vorbire în copilărie și tinerețe a fost Bruce Willis. Potrivit DailyMail, actoria a fost cea care l-a ajutat pe actor să își învingă acest deficit.

„Abia am putut vorbi. Îmi lua trei minute să completez o propoziție. Era groaznic pentru oricine dorea să se exprime, care dorea să fie auzit și nu putea. A fost înfricoșător. Cu toate acestea, când deveneam altcineva, un personaj, dispărea bâlbâitul. A fost ceva fenomenal”, a declarat artistul.

Sam Smith

Artistul și compozitorul Sam Smith s-a luptat și el, la rândul sau, cu deficiențe de vorbire când a fost mai tânăr. Cum a scăpat? Desigur, cu ajutor specializat: cu un trainer de dicție, cu exerciții specifice, cu repetiție zilnică și dedicare.

Citește și: Ce anume duce la apariţia bâlbâielii?

Tiger Woods

Tiger Woods este un jucător de golf profesionist ale cărui realizări îl clasează printre cei mai de succes jucători de golf din toate timpurile. Acesta a fost bâlbâit în copilărie, dar a depășit problemele prin muncă și practică. El a recunoscut că a făcut tot posibilul pentru a-și învinge dificultățile de vorbire, inclusiv să-i vorbească animalului său de companie, un cățel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân