Tili

Tanara actrita, Tili Niculae, din serialul "La bloc" face plaja anul acesta in Grecia. Noi am provocat-o la o mica pregatire pentru zilele insorite de pe plajele elene si am insotit-o intr-unul dintre cele mai cool spa-uri din Romania. O baie de soare int
  • Publicat:
Tili
Tili

Insula zeilor, Bali, exista si in Romania. Atmosfera speciala de acolo este recreata intr-un centru de frumusete si sanatate unde combinatia de sport, relaxare si diverse terapii corporale sau faciale, sub atenta supraveghere medicala, este solutia ideala pentru a combate doua dintre bolile omului modern: stresul si obezitate. Oaza balineza se afla in localitatea Cornu si acolo am fost impreuna cu Tili Niculae, vedeta a serialului „La bloc”.

Anotimpul masajelor
Veteta serialului de la PRO TV – „La bloc”, Tili Niculae, a intrat in vacanta din luna mai. Dupa o sesiune grea si chinuitoare si-a putut face planuri de vacanta. Inainte de a ajunge in Grecia, destinatia pe care a ales-o anul acesta, s-a bucurat de arta masajului asiatic, dar si de piscina. Asa s-a pregatit pentru vacanta de doua saptamani in care o sa faca, promite ea, si scufundari. „Anul trecut, m-am dat cu parasuta si a fost foarte tare. Eram tot in Grecia. Dar atunci mi-a ajuns aceasta experienta. Nu m-am mai gandit sa ma apuc, de exemplu, de scufundari, un vis mai vechi de-al meu. O sa le incerc abia vacanta aceasta”, rade ea. Cand incepe vara, vedeta „La bloc” devine o pasionata a bazinului de inot, dar si a masajelor. „Din mai, de cand nu am mai mers la filmari, m-am dus la inot, la masaj, la aerobic, atat cat mi-a permis timpul. Oricum, cand merg la piscine port costum de baie, dar pe plaja doar bikini. Mama ma tot bate la cap sa aleg intotdeauna costumul intreg, dar stiti cum e tineretea…”, zambeste ea. In Grecia merge impreuna cu iubitul ei. „La sfarsitul lunii august, incep filmarile pentru urmatorul sezon. Dar pana atunci, vreau sa ma distrez si sa revin la munca extrem de bine dispusa. Vara aceasta vreau sa ma bucur la maximum de timpul meu liber. Urmeaza sa intru in anul IV la facultate si, probabil, va fi destul de dificil sa merg si la filmari si sa ma pregatesc si pentru licenta”, povesteste ea. Tili inca se mai gandeste daca va opta pentru masina personala pentru vacanta in care va merge. „Am carnet de foarte putina vreme si sunt extrem de prudenta. La Cornu a fost prima oara cand am condus in afara localitatii. In rest, sunt o soferita de oras”, recunoaste ea cu sinceritate. Indiferent cum conduce o masina, noua ne place cum arata si ii apreciem vitalitatea. Am vrut deci sa aflam cateva retete si secrete.

Fara regim
Tili n-a tinut niciodata in viata ei un regim de slabire, dar pentru vara are o reteta perfecta. „Eu nu sunt o mancacioasa de fel. Cat timp filmam pe platorile din Buftea nu am ore regulate de masa. Si seara imi aduc aminte ca trebuie sa mai mananc si eu ceva. Si uite asa e viata nebuna… Vara in schimb, traiesc doar din fructe. E cel mai bun anotimp pentru mine. Eu oricum sunt genul de femeie cu forme si nu ma regasesc in portretul femeii-bat”, concluzioneaza ea. Dar recunoaste ca metabolismul o ajuta in procent de 100%. „Acum am doar 21 de ani si imi permit sa mananc la orice ora si, uneori, si dulciuri, de exemplu ciocolata. Poate cand voi depasi 30 de ani o sa-mi fac ceva probleme in privinta regimului alimentar. Poate o sa tin si o dieta. Acum nu pot sa spun decat… poate!” Alaturi de ea, insa, am facut repetitii pentru vacanta de vara. Am aflat si despre diverse diete, pentru ca la centrul de frumusete si sanatate de la Cornu nu vin doar persoane care nu au probleme cu greutatea, ci si cele care se lupta sa scape de cateva kilograme in plus.

Bucurie la masa
„Dieta pe care am creat-o in acest centru se numeste «J» de la Joy, adica bucurie. Este extrem de usor de tinut, pentru ca nu impune restrictii severe”, spune medicul Stefan Jianu. „Dar pentru cei care au probleme mari cu greutatea exista si un alt tip de regim cu doar cateva calorii pe zi. Acesti oameni trebuie sa se tina regim doar sub supraveghere medicala”, continua medicul Jianu. Dieta da rezultate rapide daca este combinata cu masaje balineze sau sauna, deoarece relaxarea este esentiala. In plus, tratamente corporale, faciale si sportul sunt esentiale pentru a obtine o piele si o silueta impecabile. Si ca o pata de culoare, expertul in masaj este nativ din Bali si a vazut zapada pentru prima oara in viata abia anul acesta.

Doar relaxare
Relaxarea este vitala pentru ca orice persoana sa dea randament pe toate planurile. Asa ca Tili, inainte de a reveni la viata ei agitata din Bucuresti, a aflat pe propria-i piele cum te poti relaxa cu ajutorul metodelor asiatice. Masajul balinez facut doar cu uleiuri esentiale asiatice si dupa retete vechi de cateva sute de ani este la fel de eficient ca in urma cu secole. Combinat cu o partida de inot in piscina si cu o baie de plante, poate incarca la maximum bateriile oricui se confrunta cu stresul zilnic. Desi Tili are un job pe care multi si l-ar dori, oboseala acumulata dupa sute de ore de filmare trebuie cumva compensata. „Din nefericire, am venit aici pe fuga. As vrea insa sa vad cum e sa si dorm in timp ce ma bucur de aromoterapie”, zambeste ea.
  
Foto:  Dragos Bratasanu, Serban Petrescu
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Dansezi pentru el?
Dansezi pentru el?
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan