Theo Rose & Anghel Damian: „Ne trezeam plângând de fericire. Dragostea e liniște.”

  • Publicat:
Theo Rose & Anghel Damian: „Ne trezeam plângând de fericire. Dragostea e liniște.

Cuplul care a fermecat România își dezvăluie cele mai intime momente în fața lui Mihai Morar. Theo Rose și Anghel Damian vorbesc deschis despre provocările prin care trec două vedete devenite părinți.

La doar 26 de ani, Theo Rose e cunoscută de o țară întreagă. Azi ne spune care au fost cele mai delicate momente din cariera ei care a început încă de la 13 ani! Ce opțiuni regretă și cum i-au influențat ele parcursul pe scena muzicală românească. Jumătatea ei, Anghel Damian, mărturisește la ce a fost nevoit să renunțe după nașterea copilului lor, dar și secrete din culisele unuia dintre cele mai apreciate seriale românesti – Clanul.

Un episod despre puterea iubirii de a schimba lumea. O să descoperiți atât de mult curaj, emoție, empatie, sensibilitate, maturitate și putere interioară în acest dialog. Ce i-a ajutat să-și mențină echilibrul, în cea mai vulnerabilă perioadă prin care au trecut, cum s-a transformat viața lor de când au devenit părinți și ce i-a adus împreună, vom afla chiar de la ei. Theo & Damian ne spun într-o conversație plină de autenticitate și sinceritate, care a fost parcursul lor din copilărie până în punctul culminant al carierei lor, cum au reușit să-și creeze singuri oportunitățile, să evolueze în ciuda provocărilor, să se elibereze de presiunile și prejudecățile societății și să fie, cu adevărat, ei înșiși.

Theo & Damian ne arată că atunci când sufletul îți arată calea, e crucial să nu deviezi de la drum. Descoperă povestea celor doi artiști care au avut curajul de a-și crea o iubire-liniște, indiferent de haosul din exterior. Pentru că, într-adevăr, iubirea are forța de a alchimiza două lumi și cariere atât de diferite și de a le aduce împreună, într-o singură familie. Câți copii își doresc în viitor și care sunt valorile îi ghidează în viața de familie, afli într-un nou episod Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

„PRIMUL LOR PODCAST ÎMPREUNĂ: Theo Rose și Anghel Damian vorbesc despre povestea lor de dragoste. Pentru că dragostea nu se explică, ea se trăiește. Cei doi vorbesc pentru prima oară despre cum s-au îndrăgostit și cum, într-un an de zile, viața lor s-a transformat fundamental. Theo & Damian ne arată că atunci când sufletul îți arată calea, e crucial să nu deviezi de la drum. Descoperă povestea celor doi artiști care au avut curajul de a-și crea o iubire-liniște, indiferent de haosul din exterior. Pentru că, într-adevăr, iubirea are forța de a alchimiza două lumi și cariere atât de diferite și de a le aduce împreună, într-o singură familie. Câți copii își doresc în viitor și care sunt valorile îi ghidează în viața de familie, afli într-un nou episod în care vei simți dragostea în aer”, declară Mihai Morar.
 
EPISODUL COMPLET poate fi urmărit aici: FAMILIA THEO ROSE & ANGHEL DAMIAN: „VOM FI CINCI. NOI DOI ȘI 3 COPII.” | Fain & Simplu Podcast 185

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân