Supermodelul Naomi Campbell se marita cu un miliardar rus

Alesul ei este Vladislav Doronin, un om de afaceri din Rusia, care deja a comandat tinutele si inelele pentru ceremonie.
  • Publicat:
Supermodelul Naomi Campbell se marita cu un miliardar rus
Supermodelul Naomi Campbell se marita cu un miliardar rus

Supermodelul Naomi Campbell se marita! Alesul ei este Vladislav Doronin, un om de afaceri din Rusia, care deja a comandat tinutele si inelele pentru ceremonie.

Domenico Dolce si Stefano Gabbana vor crea rochia miresei, iar in ceea ce priveste inelele, Vladislav s-a lasat pe mana bijutierilor rusi. Naomi si-a exprimat preferintele pentru inel, pe care il vrea din aur alb si roz, decorat cu diamante.

Un detaliu neobisnuit este ca cei doi nu isi vor celebra nunta intr-o tara anume, ci in mai multe! La festivitate, vor fi invitati doar (!) cateva mii de prieteni. Viitoarea mireasa a anuntat cu mandrie ca vrea sa-i faca un copil miliardarului rus, despre care crede ca ar fi un tata perfect, atent si iubitor.

Naomi vrea sa devina mamica anul viitor, cat mai curand. De altfel, frumoasa mulatra isi doreste de mai mult timp un copil, fiind convinsa ca experienta maternitatii o va ajuta sa se calmeze si sa nu mai fie atat de impulsiva.

„Pantera neagra” isi va schimba religia de dragul lui Vladislav; gurile rele spun ca aceasta a fost conditia oligarhului pentru ca nunta sa aiba loc. Supermodelul britanic a fost intotdeauna interesata de religie. A studiat culturile mai multor natiuni ale lumii.

Presa a relatat pe larg ca Naomi a fost pasionata de vrajitorie si a explorat pe indelete cultul kanoble, o versiune braziliana a voodoo. Vladislav Doronin, a carui avere e estimata la 1,8 miliarde de dolari, i-a cerut lui Naomi sa-si schimbe religia, pentru a se putea casatori cu el, iar ea a acceptat.

Campbell se va marita cu oligarhul rus in urmatoarele cateva luni. Cei doi s-au cunsocut in mai la Festivalul de la Cannes si sunt impreuna de sase luni. Sursele apropiate celor doi spun ca a fost dragoste la prima vedere.

Vladislav este foarte generos cu iubita lui. Recent, acesta i-a daruit un colier incrustat cu 142 de diamante.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”