Andreea Antonescu sustine economia romaneasca!

Impresionata de ideea prezentatorilor emisiunii “Semen cu Ivan” de la ProFM si MTV Andreea Antonescu vrea sa convinga romanii sa consume cat mai multe produse autohtone.
21.11.2008
Andreea Antonescu sustine economia romaneasca!
Andreea Antonescu sustine economia romaneasca!

Impresionata de ideea prezentatorilor emisiunii “Semen cu Ivan” de la ProFM si MTV, de a convinge romanii sa consume produse autohtone in perioada crizei economice, Andreea Antonescu a venit in studioul ProFM dis de dimineata, sa sustina aceasta cauza.

Cantareata a spus ca este dispusa sa foloseasca de la binecunoscutele produsele alimentare romanesti, pana la vestitul sapun de casa.

Intrebata daca ar renunta chiar si la masina sa, Andreea a declarat ca ar accepta sa conduca una autohtona: “Daca as primi cadou o masina romaneasca, nu m-as da in laturi s-o conduc. Am facut scoala de soferi pe Dacia, asa ca ma descurc la volanul oricarui tip de masina", a marturisit zambind Andreea, la ProFM si MTV.

Incepand cu 19 noiembrie, prezentatorii emisiunii Semen cu Ivan, difuzata de luni pana vineri, de la 06.00, la ProFM si de la ora 08.00, la MTV, au dat startul unei campanii prin care le cer ascultatorilor si telespectatorilor sa ajute Romania in criza economica, prin achizitionarea de produse romanesti.
 

Sorana si Iolanda au castigat cu CSID
Sorana si Iolanda au castigat cu CSID
Recomandare video
Dr.Raluca Oprea: cum poți afla dacă ai ficat gras