Actrita Luminita Stoianovici s-a stins din viata

  • Publicat:
Actrita Luminita Stoianovici s-a stins din viata
Actrita Luminita Stoianovici s-a stins din viata

Actrita de teatru si film, regizoare, profesoara si traducatoare, Luminita Stoianovici, s-a stins din viata, azi 21 noiembrie, la ora 3,35, la doar 49 de ani. Slujba de inmormantare va avea loc luni, in foaierul Teatrului National din Timisoara, locul in care si-a petrecut cea mai mare parte din viata.

Luminita Elena Stoianovici – actrita care ne-a impartasit din marea ei frumusete sufleteasca de-a lungul anilor, din experienta sa de viata, cea care avea intotdeauna cate un zambet pentru noi, a fost doborata de o boala necrutatoare, dupa o lunga, grea si nedreapta suferinta.

Pentru cei care nu au avut onoarea sa o vada in vreunul dintre rolurile interpretate in nenumarate piese de teatru si productii tv sau cinematografice, pe care le-a interpretat de-a lungul carierei, amintim ca Luminita Stoianovici a interpretat rolul asistentei sefe din serialul tv La urgenta si personajul Nuti din serialul Vointa de femeie, difuzat de un alt post de televiziune.

De asemenea, printre numeroasele roluri pe care le-a interpretat, se numara: Afoana, Liceenii Rock’n roll, regia Geo Saizescu, 1991; Titania, Visul unei nopti de vara de W. Shakespeare, regia Sanda Manu, 2001; Boieroaica, Ivan Turbinca de Ion Creanga, dramatizare de St. Foarta, regia Horia Ionescu, 2001; Efimita, D-ale Camavalului cu scene din Conul Leonida de I. L. Caragiale, regia Ion Ieremia, 2002.

Dumnezeu s-o odihneasca!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”