Super corp, cu super efort!

Nu mai este un secret pentru nimeni, un corp tonifiat cu sport se întreţine. Chiar şi în timpul unei evadări în Hawaii, prinţesa pop a ţinut să lucreze la un aparat eliptic.
  • Publicat:
Super corp, cu super efort!

Nu mai este un secret pentru nimeni, un corp tonifiat cu sport se întreţine. Chiar şi în timpul unei evadări în Hawaii, prinţesa pop a ţinut să lucreze la un aparat eliptic. Rihanna însă îşi permite să poarte un bikini minuscul alb.

Nici cântăreţul R&B Usher nu se lasă mai prejos. Se pare că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru o sesiune la sală. Chiar şi trecut de miezul nopţii (12.40), în timp ce alţii dorm, Usher trage de fiare şi arde calorii.

O alternativă pentru a fi sexy este ciclismul. Sofia Vergara se mândreşte cu o super siluetă şi o bicicletă Modern Family primită în dar de Crăciun.

Kim Kardashian însă a realizat ce minuni se întâmplă pe terenul de tenis la un antrenament.

Citeşte şi: Rihanna, topless şi consumând alcool în Hawaii

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Consilierul spiritual, Jeff Bridges
Consilierul spiritual, Jeff Bridges
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân