Super corp, cu super efort!

Nu mai este un secret pentru nimeni, un corp tonifiat cu sport se întreţine. Chiar şi în timpul unei evadări în Hawaii, prinţesa pop a ţinut să lucreze la un aparat eliptic.
Super corp, cu super efort!

Nu mai este un secret pentru nimeni, un corp tonifiat cu sport se întreţine. Chiar şi în timpul unei evadări în Hawaii, prinţesa pop a ţinut să lucreze la un aparat eliptic. Rihanna însă îşi permite să poarte un bikini minuscul alb.

Nici cântăreţul R&B Usher nu se lasă mai prejos. Se pare că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru o sesiune la sală. Chiar şi trecut de miezul nopţii (12.40), în timp ce alţii dorm, Usher trage de fiare şi arde calorii.

O alternativă pentru a fi sexy este ciclismul. Sofia Vergara se mândreşte cu o super siluetă şi o bicicletă Modern Family primită în dar de Crăciun.

Kim Kardashian însă a realizat ce minuni se întâmplă pe terenul de tenis la un antrenament.

Citeşte şi: Rihanna, topless şi consumând alcool în Hawaii

 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Consilierul spiritual, Jeff Bridges
Consilierul spiritual, Jeff Bridges
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată