Consilierul spiritual, Jeff Bridges

Actorul american Jeff Bridges s-a asociat cu activistul social Bernie Glassman pentru a scrie un ghid de consiliere spirituală, intitulat "The Dude and the Zen Master".
  • Publicat:
Consilierul spiritual, Jeff Bridges

Actorul american Jeff Bridges s-a asociat cu activistul social Bernie Glassman pentru a scrie un ghid de consiliere spirituală, intitulat „The Dude and the Zen Master”, ce va fi publicat de editura Blue Rider Press în toamna acestui an.

Bridges şi Glassman vor oferi cititorilor sfaturi pentru a avea o viaţă fericită şi împlinită şi îi învaţă ce trebuie să facă pentru a lăsa în urma lor lucruri pozitive.

Actorul şi muzicianul Jeff Bridges, în vârstă de 62 de ani, este încântat de acest proiect care îi oferă posibilitatea de a împărtăşi cu cei din jur câteva principii din experienţa lui de viaţă.

Citeşte şi: Cine beneficiaza de consiliere psihologica gratuita?


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”