Sunt sexy, dar transpiră din greu pentru asta!

  • Publicat:
Sunt sexy, dar transpiră din greu pentru asta!

În privinţa sportului, vedetele sunt campioane, mai ales cele care afişează trupuri de invidiat la orice apariţie publică. Astfel, posesoarele celor mai hot siluete de pe planetă se pot lăuda cu sesiuni intense de antrenamente, vitale ca să nu se facă de râs pe covorul roşu. Să aflăm ce fac celebrităţile pentru ca rochiile să le vină ca turnate!

Jessica Biel
Actriţa preferă antrenamentele în aer liber iar secretul său pentru un corp perfect este folosirea unor benzi speciale în jurul gleznelor. Însă ceea ce o ajută cu adevărat să se meţină suplă şi tonifiată sunt sesiunile de sprinturi de 40 de minute.

Nicole Scherzinger

Nicole se menţine în formă prin sesiuni intense de jogging alături de antrenorul său personal. Acesta a declarat pentru US Weekly că vedeta îşi completează programul de sport cu ajutorul unui aparat, Power Plate, care îi solicită muşchii întregului corp. „Un secret este să faci cele mai dificile şi intense exerciţii spre finalul antrenamentului, pentru rezultate bune.

Nicole se antrenează pâna ce simte durerea în tot corpul, este foarte brutală din acest punct de vedere. Pentru ea nu este suficient să se antreneze intens, trebuie să simtă durere”, spune antrenorul personal al lui Nicole.

Află şi alte secrete ale vedetelor de pe one.ro!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân