Stefan Stan si Dragos Chircu canta in noaptea de Revelion in Piata Revolutiei la “Live Revolution”

Dupa ce au facut furori printre telespectatori, Stefan Stan si Dragos Chircu, castigatorul si finalistul de la “Vocea Romaniei” sunt gata sa ia cu asalt si scena din Piata Revolutiei. In ultima noapte din an, ei vor fi prezenti in super spectacolul “Live Revolution” impreuna cu alti concurenti ai show-ului de la ProTV: Catalin Dobre, Daniel (Max) Dragmoir, Oana Brutaru, Sebastian si Maximilian Muntean.
  • Publicat:
Stefan Stan si Dragos Chircu canta in noaptea de Revelion in Piata Revolutiei la “Live Revolution”
Stefan Stan si Dragos Chircu canta in noaptea de Revelion in Piata Revolutiei la “Live Revolution”

Dupa ce au facut furori printre telespectatori, Stefan Stan si Dragos Chircu, castigatorul si finalistul de la „Vocea Romaniei” sunt gata sa ia cu asalt si scena din Piata Revolutiei. In ultima noapte din an, ei vor fi prezenti in super spectacolul „Live Revolution” impreuna cu alti concurenti ai show-ului de la ProTV: Catalin Dobre, Daniel (Max) Dragmoir, Oana Brutaru, Sebastian si Maximilian Muntean.

„E prima oara cand voi canta in fata unui public atat de mare! Simt deja cum imi creste adrenalina, dar abia astept sa urc pe scena sis a le cant oamenilor care vor veni in Piata Revolutiei. Le-am pregatit o surpriza, asa ca ii astept pe toti acolo!”, a declarat Stefan. „Astept cu nerabdare seara de Revelion pentru a fi alaturi de oamenii din Piata Revolutiei! E prima mea intalnire cu oamenii dupa show-ul”Vocea Romaniei”, intre noi nu va exista niciun ecran, iar eu abia astept sa cantam impreuna si sarbatorim trecerea in noul an”, a povestit si Dragos Chircu.

Ca de fiecare data, Piata Revolutiei va fi plina la trecerea dintre 2011 spre 2012 pentru ca ProFM si ProTV pastreaza traditia oferind un super concert „Live Revolution” cu cele mai tari si mai de succes trupe din Romania.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân