Stefan Stan isi lanseaza primul single in direct la „Happy Hour”

Dupa ce voturile miilor de telespectatori i-au adus titlul de "Vocea Romaniei", marele premiu de 100.000 de euro si un contract cu Universal Romania, Stefan Stan vine astazi in direct la “Happy Hour” pentru a-si lansa primul single din cariera.
  • Publicat:
Stefan Stan isi lanseaza primul single in direct la
Stefan Stan isi lanseaza primul single in direct la "Happy Hour"

Dupa ce voturile miilor de telespectatori i-au adus titlul de „Vocea Romaniei”, marele premiu de 100.000 de euro si un contract cu Universal Romania, Stefan Stan vine astazi in direct la „Happy Hour” pentru a-si lansa primul single din cariera.

Stefan va canta in premiera impreuna cu Alex Velea piesa „You Give Me Love”, piesa produsa de antrenorul sau din show-ul de la Pro Tv, Smiley, si echipa HaHaHa Production.

„Am inceput sa lucram la piesa aceasta imediat dupa finala „Vocea Romaniei”, e o piesa la care Smiley se gandise de multa vreme si ceea ce a iesit sunt convins ca o sa va placa”, a declarat Stefan.

Castigatorul de la „Vocea Romaniei” ii va povesti lui Catalin Maruta ce a insemnat pentru el experienta acestui show, ce a simtit in momentul in care a primit trofeul, cum s-a schimbat viata sa, dar si ce planuri are de acum inainte.

Citeste si: Stefan Stan este Vocea Romaniei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”