Sophie Turner: „Dacă eu pot să port masca în timp ce nasc, poți să o porți și tu în magazin”

Sophie Turner are un mesaj de transmis tuturor persoanelor care refuză să poarte masca de protecție sau nu înțeleg de ce trebuie să o poarte corect.
  • Publicat:
Sophie Turner: „Dacă eu pot să port masca în timp ce nasc, poți să o porți și tu în magazin”
Sophie Turner: ”Dacă eu pot să port masca în timp ce nasc, poți să o porți și tu în magazin”

Ne confruntăm cu pandemia de COVID-19 de mai bine de nouă luni și, cu toate astea, multe persoane nu au înțeles importanța purtării măștilor de protecție. Unii fie nu doresc să o poarte deloc, alții nu o poartă corespunzător, motiv pentru care Sophie Turner are un mesaj de transmis tuturor persoanelor care refuză să poarte masca de protecție.

Sophie Turner, îndemn pentru purtarea măștilor de protecție

Știm că masca de protecție ajută în această perioadă la încetarea răspândirii noului coronavirus, dar cu toate astea există persoane care contestă beneficiile acesteia.

”Dacă eu pot să port masca în timp ce nasc, poți să o porți și tu în magazin”, a spus actrița pe contul ei de Instagram.

Centrul de Prevenție și Control informează că purtarea măștilor de protecție oprește răspândirea virusului COVID-19 și, deși vaccinul pentru combaterea virusului a apărut, până când întreaga populație va fi imunizată, masca de protecție trebuie purtată în continuare.

De-a lungul timpului, multe vedete și-au exprimat nemulțumirea față de persoanele care refuză să poarte masca de protecție sau care nu o poartă corect, ba chiar altele au stârnit controverse spunând că masca de protecție este cancerigenă.

Kourtney Kardashian a postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care susține că măștile chirurgicale purtate peste nas și gură ar fi mai dăunătoare decât ne-am fi așteptat. Vedeta susține că aceasta poate provoca boli cronice precum cancerul, deoarece conține PTFE, o substanță cancerigenă realizată din flour sintetic.

„Conform Cancer.Org, această substanţă creşte riscul apariţiei cancerului de testicule, pancreas, rinichi şi sân, a colitei ulcerative, a afecţiunilor tiroidei, preeclampsiei şi tensiunii arteriale. Expunerea coninuă la această substanţă poate provoca simptome asemănătoare gripei şi hemoragie în plămâni, care poate duce la sufocare”, se arată în postarea pe care a distribuit-o.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”