Small Talk Is The Start For A Big Pleasure!

Singurica?!... It's perfect! Pentru ca ai atatea oportunitati pe care nici sa nu te gandesti sa le ratezi vacanta aceasta. Intra in jocul seductiei si accepta provocarile chiar si ale unei iubiri de-o noapte. Nu e loc de vaicareli sau de regrete si, inc
  • Publicat:
Small Talk Is The Start For A Big Pleasure!
Small Talk Is The Start For A Big Pleasure!

Un cuvant si… e al tau
L-ai ochit si esti gata de atac. Te indrepti catre el, dar brusc ai amutit, nu iti vine in minte nici un subiect de discutie. Reseteaza-te rapid daca-l vrei cu adevarat! Profita de context si vei gasi repede cuvantul magic. Intuitia de moment isi va face datoria…

Cu un zambet il dai gata
Regula numarul unu: profita la maximum de feminitatea ta. Arata-i ca vrei sa-l cunosti si ca ti se pare un tip super. Un zambet sincer face cat o mie de cuvinte, iar, daca e disponibil, sigur va intra in jocul tau.    

Fii pusa pe flirt!
La munte, la mare, in orice imprejurare unde dai „peste el” (a se citi reperat), fii cea mai priceputa in materie de gesturi, priviri si cuvinte. Nu rata nici cea mai mica oportunitate de a ajunge la el. Atrage-i atentia si lasa-l pe el sa „faca cartile” (a se citi oficialitatile).

Tine garda sus pentru el!
S-ar putea sa cedeze mai greu si va trebui sa lupti ca sa-l obtii. Nu renunta usor la batalie. Pregateste-ti o strategie ad-hoc si insista. Uneori perseverenta e arma cu care dai lovitura de gratie.

Umorul e punctul tau forte
O gluma buna deschide multe usi ale inimii… Iar, daca printre calitatile tale se numara si simtul umorului, atunci te poti considera o cuceritoare. Destinde atmosfera cum bine stii sa o faci si te va remarca cu siguranta.

Curaj, ca nu e timp de pierdut
Nu mai e un secret pentru nimeni: barbatilor le plac femeile cu tupeu. Povestea cu ratusca cea timida si urata nu prea functioneaza cand esti pusa pe agatat. Arata-i ca stii ce vrei si fii cat se poate de directa si de hotarata atunci cand faci primul pas. Arunca lasoul si… trage-l spre tine.

Esti frumoasa, profita de asta!
Doar tu stii cat ai patimit si de la cate te-ai abtinut ca sa ai acces la costumul trendy de baie. Imbraca-l si fa-ti aparitia pe plaja. Fii cu nasul pe sus si trage cu coada ochiului la reactiile celor din jur! Dar mai ales la el. Sa nu-si suceasca gatul tot privindu-te…

Poarta parfumul seductiei
Lasa-te adulmecata! Un strop de parfum bine plasat poate face minuni. Mirosul care te prinde ii poate intinde o capcana. Totul e sa nu te dai cu o tona chiar de la prima tentativa de agatat!   

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Dependenta de shopping?
Dependenta de shopping?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”