Simona Sensual – interdictie in Playboy

Simona Sensual a reusit performanta de a deveni "neinteresanta" pentru revista Playboy.
  • Publicat:
Simona Sensual - interdictie in Playboy
Simona Sensual - interdictie in Playboy

Simona Sensual a reusit performanta de a deveni "neinteresanta" pentru revista Playboy.

Din moment ce aceasta revista a ofertat cam majoritatea "vedetelor" de la noi care arata cat de cat bine, parea surprinzator ca pe Simona nu am vazut-o in paginile glossy. Misterul problemei se desluseste insa repede, daca dam timpul inapoi aproximativ sapte ani si aflam ca intre blonda si "Playboy" au existat disensiuni majore.

Se pare ca Simona a fost in atentia revistei, insa nu a fost apreciat tocmai temperamentul vulcanic al blondei.

Inainte de concursurile "Miss Playboy", publicatia organiza celebrele caravane in care erau selectate mai multe fete frumoase dornice sa pozeze sexy in paginile revistei. Intr-una dintre aceste caravane, din care au mai facut parte Andra Teodorescu si Oana Bercaru, s-a aflat si Simona Sensual, care de-abia implinise varsta majoratului.

Realitatea nu a corespuns insa cu visele Simonei, care s-a trezit confruntata acolo cu avansuri destul de agresive din partea unuia dintre membrii echipei "Playboy".

Directorul "Playboy", Dan Silviu Boerescu, a declarat reporterilor unui ziar autohton faptul ca Simona Sensual nu s-a incadrat in profilul publicatiei si de aceea nu a fost selectata niciodata pentru un pictorial, uitand ca exact echipa "Playboy" a fost cea care a selectat-o pe blonda sa faca parte din caravana.

"Nu avem nimic cu Simona, dar nu se potriveste criteriilor noastre. Eu nu mai tin minte ce s-a intamplat acum sapte ani, cert este ca nu am fost atunci in Grecia. Dar nu am auzit de niciun scandal", a spus acesta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Nicoleta Luciu a nascut un baiat
Nicoleta Luciu a nascut un baiat
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân