Sharon Stone, o mama „grijulie”

Sharon Stone a pierdut in instanta dreptul de a-si creste copilul, Roan (8 ani), impreuna cu fostul sot, Phil Bronstein.
  • Publicat:
Sharon Stone, o mama
Sharon Stone, o mama "grijulie"

Sharon Stone a pierdut in instanta dreptul de a-si creste copilul, Roan (8 ani), impreuna cu fostul sot, Phil Bronstein.

Pentru Sharon Stone, a fi mama este mult mai greu decat orice rol din cariera. Motivele pentru care aceasta a pierdut la tribunal sunt dintre cele mai… ciudate. Actrita avea o viziune originala de a-i trata fiului sau diversele probleme, reale sau mai putin reale.

De exemplu, vedeta din “Basic Instinct” credea ca baiatul sufera de o afectiune la sira spinarii, desi nu exista nicio dovada medicala in acest sens. Alt caz, mai grav, se refera la mirosul neplacut al piciorelor copilului, pe care actrita voia sa-l indeparteze injectandu-i botox.

Concluzia instantei a fost clara: Sharon Stone nu-si poate creste copilul intrucat „reactiile ei exagerate sunt foarte dureroase” pentru acesta, la propriu si la figurat. In plus, cariera in industria filmului constituie un impediment major in indeplinirea sarcinilor ce ii revin unei mame responsabile, a argumentat tribunalul decizia.

Totusi, actrita poate vizita copilul un weekend in fiecare luna, precum si in ziua Craciunului.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Britney Spears se intoarce la scoala
Britney Spears se intoarce la scoala
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”