Sharon Stone – îţi vine să crezi că se apropie de 60 de ani?

Prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, Sharon Stone a uimit pe toată lumea cu energia, voia bună şi mai ales cu frumuseţea ei.
  • Publicat:
Sharon Stone - îţi vine să crezi că se apropie de 60 de ani?
Cuprins
  1.  
  2.  

Prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, Sharon Stone a uimit pe toată lumea cu energia, voia bună şi mai ales cu frumuseţea ei.

Cu toate că vineri a tras o spaimă zdravănă după ce o durere de cap puternică a trimis-o de urgenţă la spital, fiind suspectată de anevrism cerebral, Sharon şi-a revenit repede şi a participat la toate evenimentele la care a fost invitată.

Peste actriţa de 54 de ani nu apre că au trecut anii, păstrându-şi celebrul sex-appeal cu care şi-a cucerit fanii la începutul anilor ’90, cu rolul din filmul Basic Instinct.

Citeşte şi: Sharon Stone, spitalizată de urgenţă în Italia

Sharon Stone – vezi ce bine arată la 54 de ani. Care e secretul?

Sharon Stone, in cea mai vizionata secventa de film a tuturor timpurilor

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”