Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală, a făcut mărturisiri sfâșietoare: „Mă pregătesc să mor”

Actrița de 52 de ani a făcut dezvăluiri dureroase.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală, a făcut mărturisiri sfâșietoare: „Mă pregătesc să mor”

Shannen Doherty, actrița celebră din Beverly Hills, suferă de cancer de sân în stadiu terminal. În cadrul podcastului Let’s Be Clear, vedeta a precizat că se pregătește de moarte. În plus, actrița dorește ca totul să fie lăsat în ordine după ce ea nu va mai fi. 

Shannen Doherty, anunț șoc pentru fani

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a făcut iar dezvăluiri cumplite despre lupta cu cancerul. Vedeta are cancer în fază terminală și le-a spus fanilor că se pregătește de moarte. Ea a explicat că se pregătește pentru final.

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea, pentru că ei îi va fi cel mai greu când mă duc. Trebuie să las totul în ordine. De exemplu, mobila de care nu voi mai avea nevoie am donat-o deja. Îmi dă un sentiment de pace faptul că pot ușura povara celor dragi”, a explicat actrița din „Beverly Hills 90210”.

Are cancer în stadiul 4

Pentru a-i ușura situația mamei sale, Rosa, Shannen Doherty a luat măsuri pentru a-și organiza bunurile și proprietățile. Cu tristețe în suflet, ea a recunoscut că va trebui să renunțe la locuința din Tennessee, deși voia să stea acolo cu mama ei și să aibă grijă de caii caii abandonați:

În prezent, Shannen călătorește alături de cea care i-a dat viață: „Asta îmi permite să fac mai multe călătorii”.

Citește și: Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre lupta aprigă cu cancerul: „Am intrat în acea operație dimineața devreme”

A aflat că are cancer prima dată în 2015

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer de sân în stadiul IV. De atunci, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie. În ciuda acestor eforturi, Shannen a dezvăluit în 2023 că starea sa de sănătate continuă să se agraveze, fiind diagnosticată și cu metastaze cerebrale.

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea. Nu am terminat cu crearea. Nu am terminat cu speranța de a schimbă lucrurile în bine. Pur și simplu … nu am terminat”, a spus Shannen pentru People.

Celulele canceroase s-au extins la creier

Shannen Doherty a descoperit la începutul lui 2023 că celulele canceroase au revenit mai agresiv și s-au extins la nivelul creierului: „În ianuarie, tomografia comoputerizată (CT) a arătat metastaze în creierul meu. Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Aşa arată cancerul. Am noroc că am parte de doctori buni”.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân