Şerban Huidu era apt să conducă atunci când a accidentat mortal 3 oameni

Medicii legişti au comunicat Parchetului Judecătoriei Braşov concluziile expertizei în cazul realizatorului TV Şerban Huidu, care relevă faptul că acesta era apt să conducă în 16 octombrie 2011 când a produs un accident rutier, soldat cu moartea a trei persoane.
  • Publicat:
Şerban Huidu era apt să conducă atunci când a accidentat mortal 3 oameni

Medicii legişti au comunicat Parchetului Judecătoriei Braşov concluziile expertizei în cazul realizatorului TV Şerban Huidu, care relevă faptul că acesta era apt să conducă în 16 octombrie 2011 când a produs un accident rutier, soldat cu moartea a trei persoane, au declarat surse judiciare, citate de MEDIAFAX.

În 18 octombrie 2011, Parchetul Judecătoriei Braşov a început urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane. Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh erau colegi la o firmă din Braşov, iar în acea duminică se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aştepta un client din străinătate.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu rula cu 87 km/h, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 km/h, şi a intrat total pe contrasens.

„Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie. Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului”, potrivit concluziilor expertizei tehnice ale cărei rezultate au fost transmise, în 23 martie 2012, Parchetului.

Află mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân