Salma Hayek, problemele cu care se confruntă de când este la menopauză

Salma Hayek spune că în ultimii ani a avut fluctuații de greutate din cauza sarcinii, iar acum din cauza menopauzei.
  • Publicat:
Salma Hayek, problemele cu care se confruntă de când este la menopauză
Foto: shutterstock

Când Salma Hayek a făcut prima vizită la medic pentru că începea să se confrunte cu simptomele menopauzei, a fost absolut șocată când i s-a făcut o listă cu potențialele simptome.

”Întrebările erau terifiante”, a spus actrița în vârstă de 54 de ani în ultimul episod Red Table Talk. ”Mă întrebau lucruri precum „îți cresc urechile sau îți crește păr în ele? ți-a crescut barba sau mustața? Te iriți ușor? Plângi fără motiv? Te-ai îngrășat rapid și nu poți slăbi?” și apoi te întreabă „ai vaginul uscat?”, continuă vedeta.

Salma Hayek și mărirea sânilor din cauza menopauzei

Dar simptomul care a surprins-o cel mai tare pe actriță a fost unul pe care specialiștii nu l-au menționat- mărirea sânilor odată ajunsă la menopauză.

”Mi-au crescut sânii foarte mult. Pentru alte femei se micșorează, dar unele dintre noi, dacă luăm în greutate, ne cresc și sânii exact ca atunci când faci un copil și alăptezi”, spune actrița.

Salma Hayek spune că în ultimii ani a avut fluctuații de greutate din cauza sarcinii, iar acum din cauza menopauzei, iar multe persone spun că a apelat la intervențiile chirurgicale.

„Mulți spun că mi-am făcut augmentare mamară. Nu îi judec, pentru că sânii mei erau mai mici. La fel și restul corpului”, explică actrița. ”Dar au continuat să crească. Multe numere. Și spatele meu are de suferit. Nu mulți sunt cei care vorbesc despre toate lucrurile astea”, continuă Salma.

Pe lângă clasicele simptome și problema sânilor, vedeta menționează și că se confruntă cu schimbări de dispoziție și buferuri în ultimii ani.

”Am trecut prin acele perioade și încă trec, dar trebuie să observi acele momente și să spui „Ok, va trece. Poți să o faci”. Cu buferurile nu este de glumit”, explică actrița.

Înaintarea în vârstă nu pare să fie o problemă pentru Salma Hayek. Din contră. Vedeta susține că „femeile nu au dată de expirare pentru că poți întoarce capete la orice vârstă. Poți fii sigură pe tine la orice vârstă, poți visa la orice vârstă, poți fi romantică la orice vârstă. Avem dreptul să fim iubite pentru ceea ce suntem, unde suntem. Nu suntem pe lume doar pentru a face copii sau pentru a avea grjă de bărbați”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân