Dieta lui Cristiano Ronaldo: ce mănâncă într-o zi obișnuită

Dieta lui Cristiano Ronaldo este una bogată în proteine și carbohidrați sănătoși, fructe și legume. Află ce măncână într-o zi.
  • Publicat:
Dieta lui Cristiano Ronaldo: ce mănâncă într-o zi obișnuită
Foto: Instagram

În urma reacției lui Cristiano Ronaldo din timpul conferinței de presă în care a spus să nu mai bem sucuri carbogazoase, ci apă, mulți dintre fanii fotbalistului au devenit curioși cum arată dieta lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, dar și cel mai fit fotbalist. Deși are 36 de ani, portughezul pune preț pe sănătatea lui și mai ales pe aspectul fizic, iar dieta joacă un rol extrem de important. Fotbalistul are o regulă și anume, dacă vrei să arăți bine, nu trebuie să renunți să mai mănânci, motiv pentru care Cristiano Ronaldo are șase mese pe zi.

Cum arată dieta lui Cristiano Ronaldo

De asemenea, urmează o dietă bogată în proteine, cu foarte mulți carbohidrați integrali, fructe și legume, toate aste cu o pauză de 8-10 ore. Așadar, mănâncă la fiecare 3 sau 4 ore. Prima masă a zilei este micul dejun, care este extrem de bogat tocmai pentru a se menține activ pe timpul zilei. De cele mai multe ori preferă ca micul dejun să conțină brânză, șuncă, iaurt și toast cu avocado și, uneori, un fruct.

După micul dejun, Cristiano Ronaldo ia două mese de prânz: prima este o salată cu piept de pui, iar a doua o salată cu ton, ouă și măsline, scrie The Sun.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”