S-au dezbrăcat pentru Prinţul Harry

Aţi auzit şi mai mult ca sigur aţi văzut scenele copioase cu Prinţul Harry făcându-şi de cap „nud” la petrecerile cu prietenii săi din Las Vegas.
  • Publicat:
S-au dezbrăcat pentru Prinţul Harry

Aţi auzit şi mai mult ca sigur aţi văzut scenele copioase cu Prinţul Harry făcându-şi de cap „nud” la petrecerile cu prietenii săi din Las Vegas. Deşi o parte dintre apropiaţi şi o altă parte dintre privitorii din întreaga lume l-au judecat, foarte multe persoane au rămas alături de el, susţinându-l chiar şi practic, nu numai teoretic. Pentru că toţi aceşti susţinători vor să-l facă pe Prinţ să zâmbească…

Mai mult de 14.000 de persoane s-au strâns laolaltă în mediul online, de la sfârşitul săptămânii trecute, formând pe Facebook grupul “Susţineţi-l pe Prinţul Harry” cu un salut nud, informează Mediafax.

Astfel, zeci de oameni au rămas efectiv goale în faţa altor milioane de privitori pentru a-şi expune simpatia faţă de Prinţul Harry.
La început, iniţiatorul grupului a cerut militarilor şi foştilor militari să pozeze nud, dar în limita decenţei, pentru a-l susţine pe Prinţul Harry, care la rândul său este pilot al unui elicopter Apache pentru armata britanică.

Ulterior, alte zeci de persoane au postat pe internet fotografii în timp ce făceau salutul militar, bineînţeles aproape goi. În mediul online circulă chiar şi o imagine cu 20 de bărbaţi, militari angajaţi în Afganistan, care salută cu mâna dreaptă, iar cu mâna stângă îşi acoperă părţile intime.

Sursă: Hepta

Citeşte şi: Fetelor, atenţie! Prinţul Harry se află în România!

E sexy şi vânat de frumuseţi celebre. Vezi ce vedete ar vrea să se căsătorească cu prinţul Harry

Prinţul Harry, penalizat din nou

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Michelle Obama şi obezitatea
Michelle Obama şi obezitatea
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân