E sexy şi vânat de frumuseţi celebre. Vezi ce vedete ar vrea să se căsătorească cu prinţul Harry

Cheryl Cole a recunoscut recent că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru prinţul Harry şi chiar a visat mereu că se căsătoreşte cu acesta.
  • Publicat:
E sexy şi vânat de frumuseţi celebre. Vezi ce vedete ar vrea să se căsătorească cu prinţul Harry

Cheryl Cole a recunoscut recent că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru prinţul Harry şi chiar a visat mereu că se căsătoreşte cu acesta. Cântăreaţa britanică nu este însă nici prima, nici ultima, care să admită că îl place pe prinţ, ea completând o listă lungă de personalităţi care ar fi încântate să-l aibă alături.

O altă visătoare este fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley care a declarat că îl aşteaptă pe prinţ cu o cerere în căsătorie. „Aştept cererea. Continuu să scriu. Cred că deja ştie că am o obsesie pentru el. Dacă nu ştia, ştie acum. Este atât de chipeş. Haide, Harry!”, a declarat aceasta într-o emisiune de televiziune.

La rândul ei, Adele este şi ea interesată de prinţ. „Sunt pe urmele prinţului Harry. Ştiu că am declarat că nu aş ieşi cu un roşcat, însă e vorba de prinţul Harry. Aş fi o ducesă adevărată. Mi-ar plăcea să ies cu el în oraş, pare că este un tip extrem de distractiv”, a declarat cântăreaţa.

Citeşte mai multe pe MEDIAFAX.RO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân