Roxana Ciuhulescu, cât pe ce să mănânce arici de mare din „producţie proprie” în vacanţa din Grecia

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor de la ProTV, a petrecut de curând o vacanţă scurtă, dar foarte relaxantă în nordul Greciei, la Kavala. O verişoară dragă soţului ei care locuieşte acolo i-a influenţat în alegerea acestei locaţii mai puţin cunoscute.
  • Publicat:
Roxana Ciuhulescu, cât pe ce să mănânce arici de mare din

 Roxana  Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor de la ProTV, a petrecut de curând o vacanţă scurtă, dar foarte relaxantă în nordul Greciei, la Kavala. O verişoară dragă soţului ei care locuieşte acolo i-a influenţat în alegerea acestei locaţii mai puţin cunoscute.

Alături de fetiţa sa, de soţ şi de băieţelul acestuia s-au bucurat de soarele arzător, apa limpede şi plajele cu nisip fin. În afară de toate acestea, Roxana a fost încântată de faptul că a putut exersa limba greacă, pe care a studiat-o în copilărie la şcoala elenă.

“A fost un prilej bun ca Ana să facă ‘cunoştinţă’ cu echipamentul primar de scufundări şi i-a plăcut la nebunie”, a declarat mândră Roxana, care este ea însăşi o împătimită a acestui sport.

Prezentatoarea emisiunii ProMotor le-a cumpărat copiilor o plasă de pescuit şi a glumit spunându-le că ceea ce vor pescui, aia vor şi mânca.

“Distracţia maximă a venit când au prins cu plasa un arici de mare pe care după ce l-au studiat cu atenţie, l-au eliberat”, povesteşte amuzată Roxana.

Într-un final, tot s-au delectat cu peşte şi fructe de mare, însă la taverna preferată din portul oraşului, nu din “producţia proprie”.

Roxana şi familia ei au avut noroc, căci în perioada petrecută acolo au avut loc şi serbările oraşului. De asemenea au participat şi la slujba ţinută de ziua Sfinţilor Petru şi Pavel la cea mai mare şi aglomerată biserică din Kavala.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân