Rihanna aproape dezbracata de fotografi

Daca nu vrei sa te dezbraci, fie din frica mamei fie din cea a iubitului (Chris Brown) lasa treaba asta in slujba blitz-ului. In conditii normale bluza pe care o poarta Rihanna in fotografiile de mai jos este cat se poate de normala, insa sub actiunea luminii puternice a blitz-urilor, situatia se schimba.
  • Publicat:
Rihanna aproape dezbracata de fotografi
Rihanna aproape dezbracata de fotografi

Daca nu vrei sa te dezbraci, fie din frica mamei fie din cea a iubitului (Chris Brown) lasa treaba asta in slujba blitz-ului. In conditii normale bluza pe care o poarta Rihanna in aceasta fotografie este cat se poate de normala, insa sub actiunea luminii puternice a blitz-urilor, situatia se schimba.

Negrul devine semitransaprent, iar ceea ce ar trebui sa ascunda un sutien este redat publicului. Intr-un final cantareata si-a dat seama de patanie si a incercat sa o mai dreaga. Fanii ar trebui sa se multumeasca cu fotografiile de mai jos caci Rihanna a declarat in mai multe randuri ca nu va poza niciodata goala, iar asta in principal din frica mamai sale.

Daca punem la socoteala faptul ca iubitul ei gelos a sfatuit-o (obligat-o) sa nu se mai imbrace sumar, sansele ca Rihanna sa apara intr-o revista pentru barbati sunt aproape nule. Un singur regret avem, ca nu avea si fusta din acelasi material.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân