Rihanna

Rihanna implineste 20 de ani abia la anul, dar tratamentele costisitoare pentru frumusete nu-i sunt straine. Ca sa fim corecti, ea cheltuieste foarte multi bani pe diverse masaje si pe vizite prelungite la spa-uri. Si asa, mai are mult pana s-o ajunga la
  • Publicat:
Rihanna
Rihanna

In adolescenta, Rihanna frecventa o scoala de talente. Asa se face ca a ajuns in videoclipul cantaretei Mariah Carey, „Hero”. Pe Mariah o admira, dar nu ea i-a schimbat viata, ci un producator din New York care venise sa-si petreaca vacanta in Barbados, locul ei natal. Acesta i-a inlesnit o intalnire cu Jay-Z. si, la doar 16 ani, Rihanna a semnat primul contract din viata ei. Suna a poveste de la Hollywood, dar Rihanna este o norocoasa. Si cum showbiz-ul presupune o multime de reguli de marketing – stralucirea e una dintre ele, domnisoara a inceput numeroase tratamente de frumusete. In fiecare luna, lasa 11.000 $ la un centru spa unde apeleaza la terapii asiatice.

Isi aranjeaza parul intr-un coafor de lux si, chiar daca podoaba ei capilara arata senzational in stare naturala, tot lasa aici (doar pentru o sedinta) 1.500 $. Mai achizitioneaza cosmetice de 500 $ pe luna, iar o sedinta profesionala de machiaj o mai costa 1.000 $. Desi are un corp de invidiat, mai da alti 3.000 $ pe sfaturile unui nutritionist. Acesta i-a conceput meniuri ca sa aiba un stil de viata sanatos si multa energie pe scena. Dar sa nu uitam de sport. Cantareata alearga in fiecare dimineata intr-un parc din apropierea casei alaturi de antrenorul personal. Insa, domnul antrenor castiga 3.000 $ pe luna pentru ca isi incepe ziua de munca alaturi de frumusetea de doar 19 ani. „Imi place sa am un corp atletic, asa ca merita orice efort, inclusiv sa ma trezesc cu noaptea in cap”, zambeste ea. Oricum, Rihanna spera ca atunci cand va implini 20 de ani (la anul pe 20 februarie) sa isi permita sa leneveasca in pat pana la ora 13.00.

Suma alocata frumusetii:

Terapii asiatice:    11.000 $
Hair:          1.500 $
Cosmetice:     500 $
Sedinta make-up:  1.000 $
Nutritionist:          3.000 $
Antrenor personal   3.000 $

Total: 20.000$/luna

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”