Drew Barrymore

Viata lui Drew Barrymore este plina de contraste. Provine dintr-o familie ai carei membri au cele mai multe stele pe bulevadul Walk of Fame din Hollywood, a debutat pe ecrane la nici un an de viata, la 10 ani se delecta cu whisky si marijuana, iar la 13 p
  • Publicat:
Drew Barrymore
Drew Barrymore

Drew Blyth Barrymore s-a nascut la 22 februarie 1975, in Culver City, California intr-o familie de actori. Parintii sai au divortat insa imediat dupa ce s-a nascut. Mai are un frate si doua surori vitregi. Ca si micuta Drew va deveni o diva a ecranului parca a fost scris in stele. Nu doar parintii si fratele ei au imbratisat aceasta cariera, ci si stra-strabunicii si bunici ei au fost actori. Practic, exista o traditie de peste 200 de ani in familia Barrymore pentru aceasta meserie. Cum era normal, cariera ei a inceput precoce: la 11 luni aparea intr-un spot comercial pentru mancare de catei. In film, a debutat in 1980, pe cand avea doar 5 ani. Rolul care a transformat-o in cel mai cunoscut copil al Americii a fost cel din „E.T. the Extra-Terrestrial”. Insa copilaria sa nu a fost doar poleita cu dolari, faima si fericire cum s-ar putea crede. Ea nu a fost doar cea mai tanara celebritate, ci si cea mai tanara actrita care a intrat in coma alcoolica sau care s-a drogat. A inceput sa traga la masea si sa fumeze inca de la 9 ani. La 13 ani, primea tratament la un centru pentru alcoolici. Tot atunci a inceput sa prizeze si cocaina… Insa Drew a dovedit ca vointa este mai presus de vicii, a depasit momentele critice si si-a vazut de treaba. In autobiografia sa „Little Girl Lost” sunt explicate momentele de criza prin care a trecut.

Fara iubit si fara kilograme in plus
Surprizele din partea ei nu s-au oprit aici. S-a casatorit fulgerator de doua ori si tot la fel de rapid a si divortat. O realizatoare tv a marturisit ca a avut o relatie de amor cu actrita. Drew nu s-a grabit sa infirme… De altfel, mult timp a avut statutul de „fata cea rea a Hollywoodului”. La inceputul acestui an, s-a despartit de iubitul ei, muzicianul Fabrizio Moretti. Pentru a compensa lipsa acestuia, s-a gandit sa-si remodeleze corpul prin sport si dieta. In sase luni, actrita a slabit aproape 7 kilograme. Insa nu vrea sa exagereze: „Slabind am capatat mai multa incredere in propria persoana, iar faptul ca sunt mandra de felul in care arat ma ajuta psihologic. Totusi nu vreau sa ajung la masura 0”.

„Slabitul e dificil”
Drew le-a declarat celor de la Vogue ca si ei ii este dificil sa slabeasca si ca are zile cand petrece multe ore in sala de sport si ca are momente cand se infometeaza. „Mi-as dori sa fie mai usor. Mi-ar placea sa pot manca paste si sa nu misc un deget.” Tot ea a mai afirmat: „Mi-ar placea sa pot spune ca am o dieta minune, dar din pacate este plictisitor sa fii la dieta”. Pentru a se mentine in forma foloseste aparatul de fitness StairMasters, face Pilates si jogging regulat. „Alerg cat de repede pot. Nu gatesc, deci imi cumpar mancare sanatoasa de la restaurantele din Los Angeles. Poti sa-ti comanzi peste la aburi sau pui cu legume delicioase”, mai completeaza ea.

Intr-o forma de invidiat
La un moment dat a fost vegetariana. Dupa ce si-a schimbat preferintele spunea: „Nu mananc o tona de carne si nu ma imbrac cu o tona de piele, dar nu vreau sa-mi mai impun restrictii in continuare”. Acum, ca este intr-o forma fizica buna, culege aprecieri pentru modul in care arata: „Mereu m-am gandit ca daca poti purta maneci scurte si curele, poti purta, pentru numele lui Dumnezeu, si mini. Eu asa am facut. Nu e nici o minune sa te imbraci zilnic doar in jeansi si tricou.“

Succese profesionale
Daca inceputul lui 2007 nu s-a dovedit a fi stralucitor in dragoste pentru Barrymore, afacerile ii merg ca pe roate. A devenit imaginea cosmeticelor CoverGirl, a detronat-o pe Angelina Jolie din topul celor mai frumosi oameni din lume al revistei People, a fost numinta Ambasadoare Impotriva Foamei in cadrul programului World Food din SUA, iar cei de la Gucci s-au gandit sa o impodobeasca cu bijuterii, devenind astfel iconul pentru aceasta linie. Acum 3 ani, a primit o stea pe celebrul Walk Of Fame din Hollywood. In 2006, a avut un salariu de medalie de argint pentru prestatiile artistice.

Bani? Pentru „Music and Lyrics” 15 milioane de dolari, „Charlie’s Angels: Full Throttle” 14 milioane de dolari, „Ever After’” 3 milioane etc. Alte planuri? De curand, s-a confesat ca isi doreste un copil al ei, asa cum a visat dintotdeauna. „Multi dintre prietenii mei au copii, sunt nasa fetitei lui Courtney Love, prietenele mele au bebelusi si ma gandesc serios sa am un copil al meu. Poate o fetita.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Julia
Julia
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”