Revista GLAMOUR a dat startul întrecerii GLAMOUR Stiletto Run

După ce a făcut furori pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run a debutat şi în România! Pe 2 august, în faţa AFI Palace Cotroceni, revista GLAMOUR a dat startul întrecerii adorate de fashionistele din lumea întreagă!
  • Publicat:
Revista GLAMOUR a dat startul întrecerii GLAMOUR Stiletto Run

După ce a făcut furori pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run a debutat şi în România! Pe 2 august, în faţa AFI Palace Cotroceni, revista GLAMOUR a dat startul întrecerii adorate de fashionistele din lumea întreagă! 

Sub motto-ul Pe tocuri. Fiţi gata. Start! revista GLAMOUR şi-a încurajat cititoarele să abordeze moda cu umor şi să se lase angrenate în cea mai simpatică competiţie a verii. Participantele la GLAMOUR Stiletto Run au alergat 50 de metri purtând o pereche de pantofi cu tocuri de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de 2 centimetri. 

Marele premiu al primei ediţii GLAMOUR Stiletto Run, un voucher în valoare de 1.500 de euro oferit de MUSETTE, pentru un dressing plin cu pantofi glam a fost câştigat de Ioana Dracea. Câştigătoarea a primit şi un MINI week-end cu un MINI Countryman Dark Edition în perioada 17 – 19 august.

Premiul II la GLAMOUR Stiletto Run a câştigat un epilator Philips SatinPerfect HP6578, pentru o piele perfectă şi un look de milioane. PREMIUL III la GLAMOUR Stiletto Run a câştigat un aparat de îndreptat părul Philips ActiveCare HP8362 cu ajutorul căreia se poate realiza orice coafură văzută în editorialele de modă din revista GLAMOUR. 

Au mai fost acordate premii din partea PANDORA si Sephora si PREMIUL pentru cea mai stylish ţinută la GLAMOUR Stiletto Run: un voucher în valoare de 500 de euro oferit de GUESS! Parteneri ai evenimentului: MINI, Philips, Sephora, Redd’s, Musette, PRO FM, Pandora, Guess, Aqua Carpatica, AFI PALACE Cotroceni.

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007. Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia, iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”