Remediul natural folosit de actorul Dorel Vișan pentru tiroidă

La vârsta de 86 de ani, actorul Dorel Vișan a vorbit în podcastul realizat de Adina Alberts despre remediul natural pe care-l folosește pentru tiroidă.
  • Publicat:
Remediul natural folosit de actorul Dorel Vișan pentru tiroidă
Remediul natural folosit de actorul Dorel Vișan pentru tiroidă

La vârsta de 86 de ani, actorul Dorel Vișan a vorbit în podcastul realizat de Adina Alberts despre remediul natural pe care-l folosește pentru tiroidă. Îndrăgitul actor a explicat ce beneficii are planta numită brânca ursului asupra sistemului endocrin, în general.

„Tiroida este o glandă foarte importantă. De fapt, tot sistemul tiroid este foarte important, dar tiroida are niște rosturi ale ei. Niciodată nu se îmbolnăvește tiroida, ci se îmbolnăvește sistemul endocrin care, pe urmă, are influență asupra tiroidei și cel mai bun remediu pentru acest necaz este o plantă care se numește brânca ursului sau mâna ursului. (…) Se pune o lingură de brânca ursului dimineața într-un pahar cu apă și bei seara, și seara pui tot așa o lingură și bei dimineața, și faci timp de o lună de zile acest tratament. Asta reglează sistemul endocrin, nu numai o glandă. Dacă faci o cură de asta cu brânca ursului poate prelungi și perioada de a intra în menopauză”, a detaliat Dorel Vișan, potrivit Gândul.ro.

Artistul a menționat că această plantă are mai multe beneficii, nu doar pentru tiroidă, ci și pentru „reglarea apetitului sexual, mișcarea hormonilor, în special la femei”, dar și pentru îmbunătățirea fertilității.

Încă din Antichitate se cunoştea faptul că toţi cei care consumau brânca ursului erau feriţi de boli ale organelor genitale. Preparatele de brânca ursului sunt indicate în caz de sterilitate, atât feminină cât şi masculină, insuficienţă ovariană cu amenoree secundară, frigiditate, impotenţă, boli neuropsihice, anxietate, stări de nelinişte, hipertensiune arterială, menopauză instalată prematur, boli venerice (Gonoree, Sifilis, Chlamidya), îmbătrânire precoce, boli digestive (ale ficatului, stomacului, vezicii biliare), tulburări de digestie, traumatisme, răni, plăgi, dureri nevralgice (aplicaţii locale).

Citește aici cum se administrează brânca ursului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân