Punct si de la capat

Mai intai a fost tunsoarea – milioane de femei din toata America s-au tuns precum Rachel din „Prietenii tai”. Apoi a fost relatia cu Brad Pitt, cu care s-a casatorit in 2000, formand impreuna cuplul de aur al Hollywood-ului. Iar de un an
  • Publicat:
Punct si de la capat
Punct si de la capat

Din ianuarie 2005, de cand ea si Brad Pitt au anuntat ca se despart, Jennifer Aniston resimte din plin partea mai putin glamour a celebritatii. Analizata si comentata in ziare, pe Internet si la televizor, vedeta a trecut cu bine peste cele mai grele momente din viata sa. Cucerita de actorie inca din copilarie, Jennifer a avut un inceput de cariera destul de greu. A dat totusi lovitura in 1994, cand s-a dus la o proba pentru „Prietenii tai”. Producatorii o voiau initial pentru rolul Monica, dar ea i-a convins ca i se potriveste mai bine rolul Rachel. Pe care l-a si primit, dupa ce, urmand sfatul agentului ei, a slabit aproape 13 kilograme. Ulterior declara ca „nu eram grasa, eram doar grecoaica” (tatal lui Jen este grec). Oricum ar fi fost, momentul marca inceputul transformarii lui Jennifer intr-un style icon. Urmatorul pas a fost coafura. La mijlocul anilor ’90, tunsoarea ei era copiata de toata lumea, fiind declarata cea mai influenta din toate timpurile (inaintea celei a lui Farrah Fawcett si a printesei Diana). In 1998, Jennifer a inceput sa iasa la bratul lui Brad Pitt, devenind una dintre cele mai importante vedete de pe covorul rosu. Stilul ei simplu, elegant, fara zorzoane, culori sau combinatii exotice, i-a adus de nenumarate ori laudele criticilor.

In vara lui 2005, cand a devenit clar ca divortul lui Brad Pitt si Jennifer Aniston a avut un motiv cat se poate de concret, pe nume Angelina Jolie, lumea s-a impartit in doua: echipa Aniston si echipa Jolie. Fanele au inceput sa poarte tricouri care sa semnaleze apartenenta la una dintre cele doua tabere. Mass-media a luat-o razna si, pe Luna sa fi trait, tot ai fi aflat despre divortul secolului. In tot acest timp, Jennifer a refuzat sa comenteze purtarea fostului ei sot (asta in timp ce tricourile cu „Team Aniston” se vindeau dublu fata de tricourile cu numele rivalei). In septembrie 2005, a dat insa primul interviu in care vorbea despre despartirea de Brad, revistei „Vanity Fair”. Numarul respectiv a devenit cel mai vandut din istoria publicatiei.

Cat despre dieta…

Jennifer este inca de la mijlocul anilor ’90 adepta regimului The Zone Diet, creat de doctorul Barry Sears. Acesta presupune ca mancarea consumata sa respecte proportiile: 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi. Sunt recomandate fructele si legumele, carnea alba (pui fara piele, curcan, peste). Sunt interzise painea alba, ciocolata, pastele fainoase. Regimul este criticat pentru ca aduce prea putine calorii (1.000-1.200 de calorii pe zi), dar si pentru ca este destul de complicat (toate ingredientele trebuie atent masurate). Pentru a-si mentine silueta perfecta, Jennifer face sport de trei ori pe saptamana (alergare pe banda si antrenament cu greutati), dar este de asemenea fan al exercitiilor Pilates si yoga (care, spune ea, au ajutat-o enorm.

Prietenii tai

Pe micul ecran si dincolo de el, eroinele din „Friends” sunt bune prietene. Spre deosebire de Lisa Kudrow, Jennifer si Courteney Cox au fost suspectate ca sufera de boli de nutritie, atunci cand amandoua au slabit foarte mult cam in acelasi timp. Presa a atras atentia asupra obsesiei actritelor de a fi cat mai slabe. Jennifer s-a aparat amintind ca, inainte cu cativa ani, aceeasi presa o considera prea grasa.

Din nou indragostita

Nu exista publicitate buna sau rea, ci doar publicitate – acest principiu functioneaza perfect la Hollywood. Desi experienta unui divort in vazul tuturor trebuie sa fi fost ingrozitoare, Jennifer a trecut cu bine peste incercare datorita muncii, prietenilor si mai ales datorita noului barbat din viata ei, Vince Vaughn. Cu care a inceput o idila in iunie anul trecut, pe platourile de filmare de la “The Break Up”. Dupa ce, in talk-show-ul lui Oprah, Jennifer a negat ca ar vrea sa se mute cu Vince, la cateva zile s-a aflat ca cei doi actori au cumparat intr-o suburbie eleganta din Chicago o casa de peste 11 milioane de dolari, cu noua dormitoare, 13 bai si garaj pentru sase masini. In aceeasi emisiune, Oprah a infirmat zvonurile ca se pregateste sa gazduiasca la casa ei din Santa Barbara nunta lui Jennifer cu Vince, dar cine s-o mai creada?

Urmărește CSID.ro pe Google News
5 minute tamaduitoare
5 minute tamaduitoare
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân