Probleme de sănătate pentru Theo Rose: „Creierul meu nu mai vrea! Deodată…”

Ce se întâmplă cu Theo Rose de când a devenit mamă
  • Publicat:

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată în vara acestui an. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. La o lună după ce a născut, vedeta și-a reluat activitățile. Pe lângă cariera muzicală, solista mai este implicată și în filmările pentru serialul Clanul. Din păcate, se pare că oboseala și-a spus cuvântul în cazul ei, căci Theo Rose s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate! 

Theo Rose, probleme de sănătate

Theo Rose a devenit mamă pentru prima oară în luna iunie a acestui an. La scurt timp de la naștere, iubita regizorului Anghel Damian nu a stat mult pe tușă și a decis să-și reia rapid activitățile. Theo Rose a încercat să îmbine viața profesională cu ceea de mămică, dar a avut și momente mai dificile în care a clacat.

Theo Rose este mamă cu normă întreagă, pe lângă filmările pentru serialul Clanu, dar și pentru Vocea României. Solista are un program destul de încărcat, dar încearcă să facă față la toate. Pe rețelele de socializare, Theo s-a destăinuit fanilor virtuali, cărora le-a spus că a trecut printr-un moment destul de greu și a simțit că a ajuns la capătul puterilor.

Citește și: Dieta lui Jennifer Lopez. Ce mănâncă la 54 de ani pentru o siluetă impecabilă

Artista a fost doborâtă de oboseală

Se pare că lipsa somnului și oboseala acută și-au spus cuvântul în cazul ei! Theo Rose a dezvăluit că s-a simțit extrem de obosită și a decis să ia o pauză de la toate treburile pe care le avea de făcut.

„S-a pus pe mine la un moment dat o oboseală, dintr-o dată așa, pur și simplu am simțit că creierul meu nu mai vrea. Deci, simțeam că dacă mă puneam un mai așa pe spate, adormeam acolo și gata.

Am avut un plic de magneziu în geantă, din acela masticabil, pac, l-am luat și am fost fresh, am continuat ziua. Mă duc acasă la băiatul meu. Cică să mergem la film. Ce fim? Nu mai vreau niciun film. Poate să fie filmul filmelor, mă duc acasă la băiatul meu, lăsați-mă cu filmele voastre.”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Citește și: Boala cruntă de care suferă Andreea Bălan. Vedeta Antena 1 nu mai poate face copii din acest motiv

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân