Problema care îi dă mari bătăi de cap Mariei Dragomiroiu: ”Ar trebui mă concentrez”

Solista a dezvăluit cu ce problemă se confruntă de ceva timp.
  • Publicat:
Problema care îi dă mari bătăi de cap Mariei Dragomiroiu: ”Ar trebui mă concentrez”

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară, a vorbit deschis despre problemele care nu îi dau pace de mai multă vreme. 

Maria Dragomiroiu se confruntă cu insomniile

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite artiste din România, este tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar în realitate, ea se confruntă cu unele probleme, despre care a vorbit abia acum. Îndrăgita artistă a precizat că insomniile îi dau mari bătăi de cap, seară de seară. Și asta din cauza faptului că atunci când merge în pat îi vin în minte tot felul de gânduri.

”Ar trebui mă concentrez și vreau să adorm, dar nu pot, pentru că mă apucă gândurile. Nu mereu, dar am insomnii. Eu am insomnii. El (n.r. soțul) într-un minut adoarme. Eu nu. La câte nu are omul să se gândească…”, a spus artista, potrivit spynews.ro.

Cum își îngrijește solista podoaba capilară

Maria Dragomiroiu este cunoscută pentru podoaba ei capilară impresionantă. De ani de zile, solista are un ritual special pentru îngrijirea tenului și părului. Nu folosește produse scumpe, ci ulei de cocos.

”Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă”, spunea Maria Dragomiroiu, potrivit spectacola.ro.

Nu merge la salon

”Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie. Odată, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani. Acum nu mai e aşa. Părul s-a redresat. (…) De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu balsam”, a povestit cântăreața, potrivit clicksanatate.ro.

Sursa foto: captură video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân