Prince Jackson practică Grace Jiu-Jitsu. Vezi cum s-a transformat în bărbat!

Munceşte din greu să devină la fel de frumos ca tatăl său! Prince Jackson, fiul cel mare al regelui pop Michael Jackson, frecventează o sală de sport, însă nu una ca oricare, ci una în care se predă Jiu-Jitsu.
  • Publicat:
Prince Jackson practică Grace Jiu-Jitsu. Vezi cum s-a transformat în bărbat!
Cuprins
  1.  
  2.  

Munceşte din greu să devină la fel de frumos ca tatăl său! Prince Jackson, fiul cel mare al regelui pop Michael Jackson, frecventează o sală de sport, însă nu una ca oricare, ci una în care se predă  Jiu-Jitsu.

Copiii legendei pop par să lase copilăria în urmă! După ce am văzut-o pe Paris în ipostaze feminine alături de iubitul ei, a venit rândul lui Prince să demonstreze că se transformă în bărbat.

Tânărul face destul de mult sport, ceea ce a devenit vizibil. Însă cea mai recentă alegere este o sală din Beverly Hills în care practică Gracie Jiu-Jitsu, o artă marţială şi în acelaşi timp un sport de contact.

Citeşte şi: Fiica lui Michael Jackson şi-a schimbat radical lookul!

Elizabeth Taylor, inmormantata langa bunul ei prieten, Michael Jackson

In amintirea legendei pop: parfumurile Michael Jackson

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân